Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (421/448) > >>

HS-2000:
Nažalost loših ljudi, nekulturnih,nepismenih,bez osnovne kućne kulture ima svagdje pa tako i među nama lovcima.
Pogledajte samo u rublici predstavljanje kako se ljudi ponašaju i predstavljaju naravno to naši moderarori dopuštaju i njih osobno krivim.
Zbog svega toga onda kolega Goran dobije kojekakva pitanja, koja graniče sa ludošću i nepoštivanjem samog kolege ali i ostalih lovaca na ovom  forumu, sve je ovo ŽALOSNI I ISTINITO... uf

Još jednom kolegi Goranu svaka čast na radu i informiranju na ovom forumu, svima nama koji smo željnji lijepih slika, dobrih poučnih članaka,
 i podjela bogatog isuistva sa svima nama... zagi zagi d4 bravooo

boby 2:
 bravooo za obojicu. Uvijek rado pročitam njihove postove.

Gorane, Roger  1liga

HS-2000:

--- Citat: HS-2000 - 09. 12. 2020. 19:38:24 ---Nažalost loših ljudi, nekulturnih,nepismenih,bez osnovne kućne kulture ima svagdje pa tako i među nama lovcima.
Pogledajte samo u rublici predstavljanje kako se ljudi ponašaju i predstavljaju naravno to naši moderarori dopuštaju i njih osobno krivim.
Zbog svega toga onda kolega Goran dobije kojekakva pitanja, koja graniče sa ludošću i nepoštivanjem samog kolege ali i ostalih lovaca na ovom  forumu, sve je ovo ŽALOSNI I ISTINITO... uf

Još jednom kolegi Goranu svaka čast na radu i informiranju na ovom forumu, svima nama koji smo željnji lijepih slika, dobrih poučnih članaka,
 i podjela bogatog iskustva sa svima nama... zagi zagi d4 bravooo

--- Kraj citata ---

simun2807:
Imao sam priliku i cast upoznat Gorana koji je pokazao svoju dobrotu i ljudskost  prema meni i prije nego smo se susreli u dva oka. Iznimna osoba sa zanimljivim zivotnim i lovackim dozivljajima i pricama.
Gorane Hvala jos jednom za sve i za nesebicnost na ovom forumu. z10 z10

perop:

--- Citat: simun2807 - 13. 12. 2020. 09:20:25 ---Imao sam priliku i cast upoznat Gorana koji je pokazao svoju dobrotu i ljudskost  prema meni i prije nego smo se susreli u dva oka. Iznimna osoba sa zanimljivim zivotnim i lovackim dozivljajima i pricama.
Gorane Hvala jos jednom za sve i za nesebicnost na ovom forumu. z10 z10

--- Kraj citata ---
teaa

Ovaj tekst iznad kao da sam ja osobno napisao. Gorane  d1 HVALA na svemu što sam s Vama naučio u ovih zadnjih 10-ak godina a imao sam i čast da Vas osobno upoznam.
Također HVALA i kolegi Rogeru  d1 čiji rad i pisanje izuzetno cijenim, on je jako puno napredovao i postao izuzetan znalac u ovom području. 

Što se tiče mene osobno još uvijek sa zadovoljstvom otvaram ovaj Portal i čitam postove i teme svih onih kolega koji dobronamjerno nešto pitaju ili to isto pokušaju objasniti i odgovoriti na nečije postavljeno pitanje. Da se vidi koliko se napredovalo u znanju po pitanju optika, streljiva, pušaka, noćnih optika, dalekometnog lova i streljaštva dovoljno je otvoriti stare postove i vidjeti kako se razmišljalo nekada a kakav stav po ovoj i sličnim temama vlada danas.             
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju