Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (55/448) > >>

Goran:
Srednji teskas kanadske proizvodje jako popularan i uspjesan model dokazan globalno. Model je napravljen u 338 LapuaM malo preskup za moje mogucnosti ali sigurno prosiruje lepezu viskopreciznih pusaka za zatvaracem. Timberwolf trenutno dozi svjetski rekord za najduzi snajperski hitac i to mu garantira odlicnu prodaju i reputaciju.

dean:
Koliko metara je taj hitac? Da li strijelac može izvesti par puta za redom... Da zli jezici ne bi rekli da je slučajnost...
Svojevremeno je tablica za 308 pucano iz starog SSG-a izgledala ovakom, na 100 +4, na 300 -30, na 800 -2,5 metara... Ako se sjećam dobro, ali vjerujem da je to u grubo. E sad, koliki je pad tog zrna i udaljenost najdaljeg hitca na me jako zanima...

josip89:
a šta nije rekord neki kanađanin ili neko sa 2 i po kilometra ali sa 408 chey tec neznam ili u iraku ili u pakistanu

dean:
2,5 km, po meni nema šanse! Brijem da je ovo o čem Goran govori pucano na 1,4 km ili tak nekaj!

pepi2:

--- Citat: Goran - 01. 04. 2009. 08:09:37 ---Berger je stavio na trziste svoju super preciznu municiju dizajniranu za streliste i lov na vecim daljinama. Berger je poznat po svojim trakmicarskim uspjesima daleko vise nego po dobrim lovnim zrnima. Svaki ozbiljini strelac koji se zeli dokazati na vecim daljinama bilo na takmicenju ili privatno tesko moze zaobici visoko kvaluitetna berger zrna i municiju. nada mse da ovo necete shvatiti kao njihovu reklamu nego kao necije iskustvo.

--- Kraj citata ---

reklamiraju se oni i sami
 http://www.myoutdoortv.com/marketplace/ammunition/game-hunting-with-berger-bullets.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju