Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (54/448) > >>

Štef:
 Ja za ovu grupu od 350y nisam sumnjičav nego ne vjerujem! Ako ima tko na ovom forumu da to može, slobodno nek me pozove i rado ću se odazvat. Jelo i piće nakon toga su moja briga.  zagi

Goran:
Jedan od mojih snova Alpine u 308W ili jos bolje 300WM za streliste i udaljene mete! radim na tome da ga jedan dan udomim i lijepo sredim i tako poboljsam moje rupice na meti!
malo potezak sa 4,6 kg plus nosac i optika alije nije vazno nimi mi smeta. Fantasticna cijev i izrada! Ljubav na prvi pogled!

Goran:
Evo jos jedne Custom - shop preradjene puske za gadjanje na vece udaljenosti. Radi se o kupljenom Howa cijevi i mehanizmu ugradjenom na Wild Dog kundak sa beddingom i floating radom na cijevi. Okidac je podesivi a opticki mehanizam dodan kasnije. Ovo je jedan mozda jefitniji nacin da se uredi super precizna puska na jeftiniji nacin. Ova puska je uradjena u 260 Remnington a odlicno i precizno pogadna mete do 600 m. Okidac i zatvarac su preradjeni i podeseni. Kundak WD is odlicne kvalitete uradjen da pase Howa, Weatherby i Remington puskama.

Goran:
Berger je stavio na trziste svoju super preciznu municiju dizajniranu za streliste i lov na vecim daljinama. Berger je poznat po svojim trakmicarskim uspjesima daleko vise nego po dobrim lovnim zrnima. Svaki ozbiljini strelac koji se zeli dokazati na vecim daljinama bilo na takmicenju ili privatno tesko moze zaobici visoko kvaluitetna berger zrna i municiju. nada mse da ovo necete shvatiti kao njihovu reklamu nego kao necije iskustvo.

Goran:
Jos jedna WD obrada Remingtona 700 ovaj put u 300Win mag verziji. Ljepota ergonomicnih i estetskih linija i funkcionalnosti. Ugradjen reduktor trzaja i pachmayer reduktor na kundaku. 660 mm duga cijev pruza odlicnu stabilnost za 300WM Twist 1:10. Potentna i precizna puska u odlicnom kalibru za gadjanje meta na udaljenostima do 600 m.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju