Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
magwin:
--- Citat: josip89 - 07. 03. 2009. 23:51:46 ---je to vama sve smiješno i to ali ima ljudi koji to mogu,mislim osim vas
sigurno vam nije poznato da je jedan dečko napravio grupu od 5 hitaca u manje od 3,5 centimetra
ali na 1000 yardi
--- Kraj citata ---
koliko puta za redom?
bravarica:
--- Citat: josip89 - 07. 03. 2009. 23:51:46 ---je to vama sve smiješno i to ali ima ljudi koji to mogu,mislim osim vas
sigurno vam nije poznato da je jedan dečko napravio grupu od 5 hitaca u manje od 3,5 centimetra
ali na 1000 yardi
--- Kraj citata ---
Možda griješim,ali to se sa vlastitom lovom (novcima) i sa svojim naoružanjem ne postiže, ako znaš na što mislim....
josip89:
Ali ovde se ne govori samo o lovu a ja baš i ne pratim bencrest tako da je bolje da vam neko drugi objasni sve šta vas zanima
shandi:
Nije me bilo par dana, pa tek sad čitam ovu temu. Izgleda da neki ne mogu držati jezik u gubici. Pet posto postova je u temi a ostali su za....c.
Schultz and Larsen:
ali na 1000 yardi
--- Kraj citata ---
KUKU MENI paci paci paci paci paci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju