Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (13/447) > >>

Schultz and Larsen:
Opet se pisu gluposti na temi.  d1 Pisite o temi a ne o osobama i td. d1

medo:

--- Citat: Nosler - 06. 03. 2009. 20:21:31 ---300m grupa od 3cm?!!! hao hao hao
Sunca ti...placem od smijeha.... hao hao

Sa puskom i naslonom,a ne nekim skripovima,stegama i koje kakvim laboratorijima?!

tkotukoga

--- Kraj citata ---

Ono sto nemozemo ti ili ja ne znaci da drugi ne mogu d4
Nazalost,post mi ne prihvaca slike sa natjecanja gdje sam bio (u blizini kuce Bisley) da vidis puske s kojima se to moze.
Ima i varmint CZ550 223 koja to radi redovito. ;)

http://www.nsc-bisley.co.uk/

Dolaze ovdje i skandinavci cesto kao i ostatak svijeta tako da i 6.5x55 postize naizgled nemoguce.
Inace prijatelj i lovocuvar Dan iz Yeovile sa svojim 25-06 ima grupe 3-5cm,puska obicni sintetic A-Bolt.
 Najljepsi odstrijel koje sam vidio je lisica do lisice ,510yrd. Obe su pale s 2 metka.
Mike Jay, 300WSM A-Bolt sintetic grupa 300m je 4cm s Barnes TSX 150gr.
 S istim puskama moje grupe su bile 5-8cm jer su mi kundaci malo kratki,a pucano je sve sa Harris bipoda.

Odoh sad u Hrvatsku pa uzivajte u debati. z10

magwin:
ja sam sa svojim 300wm na 400m sa jednim zrnom pogodio 3 muhe a žao mi je što to nisam snimio da vas uvjerim u to.
prva je dobila više po nogama, drugoj je prostrijeljena ćelija za svjetlo a treca po sredini plećke ispod krila.
a imam svjedoke koji su to vidjeli!

STARI AVDZIJA:
čestitke kolega ja sam sa 3006 presjekao čaćkalicu u ustima  komarcu na 350 m. d7  2p

josip89:
je to vama sve smiješno i to ali ima ljudi koji to mogu,mislim osim vas
sigurno vam nije poznato da je jedan dečko napravio grupu od 5 hitaca u manje od 3,5 centimetra
ali na 1000 yardi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju