Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Lazar:
--- Citat: Trazman - 14. 09. 2014. 19:38:19 ---
--- Citat: Nosler - 14. 09. 2014. 19:19:07 ---
--- Citat: Trazman - 14. 09. 2014. 19:09:34 ---
--- Citat: Nosler - 14. 09. 2014. 16:58:16 ---Svaka vama cast ali kod mene lovili nebi... zagi
--- Kraj citata ---
Zbog čega?
--- Kraj citata ---
Malo su veci prohtjevi nego pogoditi nesto na 500m a na streljanu slobodno! d4
Isto tako,prilicno je konzervativna sredina pa nebi bas pasali.
Inace sretno! d4
--- Kraj citata ---
Pa mogu razumijet, da neko vidi to kao neetično ali meni nije. Ja svaki dan u lovište i odradim beskonačno sati u lovištu, puno i ulovim, od toga 5% na daljinama večim od 100m, jedan put se mi je ovu godinu i desilo da sam divlju svinju i loše pogodio, 2 dana sam ga tražio sa skolovanim paso ali nije ga bilo...
Tako da moje videnje na sve ukupno je jednostavno. Lov na velikim daljinama je tu i se koristi svaki dan, jedni to mogu, drugi ne, i dok rade to ovi koji znaju je etično a kad to rade oni koji neznaju onda nije baš etično...
Dosta je žalostno da mogu ja napravit bolju grupu zadetka na 500m od večine lovaca na 100m...
--- Kraj citata ---
to mozda vazi za lovce u tvom okruzenju ovi moji su u stanju i poslije 20 piva i 10 jegermaistera pogoditi novcanicu od 2€ na 100m
Trazman:
Volio bi vidijeti ovo z14
Lazar:
--- Citat: Trazman - 14. 09. 2014. 20:20:34 ---Volio bi vidijeti ovo z14
--- Kraj citata ---
trening kolega trening laz
ivo samoborec:
da.. to su dobri lovci koji nakon 20 piva i jegermaistera rukuju oruzjem.........ova sva napucavanja su Ti moj slovenac samo zavist ljudi koji ni pola ne mogu.Ja sam video pogledao,skidam ti kapu..za mene si pravi strijelac kao sto je to vec i Tvoj prijatelj potvrdio da ne govorim ime.....pucaj samo,uzivaj u carima prirode a drustvo si nazalost moras sam birat.Pogledaj samo komentare za Blaser........puska niko i nista..i tako dalje
Lazar:
blasera vecinom kupuju vrlo imucni ljudi ili iskomleksirani koji jedva mogu da skupe pare da je kupe , valjda time pokazuju svoj statut ili tako nesto slicno , sve u svemu vrlo dobra i precizna puska ali nista preciznija od ostalih samo sa mogucnosti izlijetanja zatvaraca teaa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju