Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Nosler:
--- Citat: Trazman - 14. 09. 2014. 19:38:19 ---
--- Citat: Nosler - 14. 09. 2014. 19:19:07 ---
--- Citat: Trazman - 14. 09. 2014. 19:09:34 ---
--- Citat: Nosler - 14. 09. 2014. 16:58:16 ---Svaka vama cast ali kod mene lovili nebi... zagi
--- Kraj citata ---
Zbog čega?
--- Kraj citata ---
Malo su veci prohtjevi nego pogoditi nesto na 500m a na streljanu slobodno! d4
Isto tako,prilicno je konzervativna sredina pa nebi bas pasali.
Inace sretno! d4
--- Kraj citata ---
Pa mogu razumijet, da neko vidi to kao neetično ali meni nije. Ja svaki dan u lovište i odradim beskonačno sati u lovištu, puno i ulovim, od toga 5% na daljinama večim od 100m, jedan put se mi je ovu godinu i desilo da sam divlju svinju i loše pogodio, 2 dana sam ga tražio sa skolovanim paso ali nije ga bilo...
Tako da moje videnje na sve ukupno je jednostavno. Lov na velikim daljinama je tu i se koristi svaki dan, jedni to mogu, drugi ne, i dok rade to ovi koji znaju je etično a kad to rade oni koji neznaju onda nije baš etično...
Dosta je žalostno da mogu ja napravit bolju grupu zadetka na 500m od večine lovaca na 100m...
--- Kraj citata ---
Nisam rekao da nije eticno nego da nema potrebe za tim a i da kolege sa kojim lovim isto tako to vide. Uzivamo u nekim drugim nacinima lova. Na streljani do 300m i na "trceceg" losa se ovdje cesto puca zbog toga sto imamo te mogucnosti. Imaju streljane do 1500m ali su iskljucivo pod kontrolom vojske pa i to (valjda) kaze nesto.
Trazman:
--- Citat: Lazar - 14. 09. 2014. 20:37:25 ---blasera vecinom kupuju vrlo imucni ljudi ili iskomleksirani koji jedva mogu da skupe pare da je kupe , valjda time pokazuju svoj statut ili tako nesto slicno , sve u svemu vrlo dobra i precizna puska ali nista preciznija od ostalih samo sa mogucnosti izlijetanja zatvaraca teaa
--- Kraj citata ---
Lazar, izvini ali kao moderator ovog foruma, bi čovijek očekivao od tebe da poštuješ ljude i da pišeš kao odrasla osoba. Mogu razumijet da za tebe nije etičan lov na velikim daljinama i poštujem tvoje videnje ali nemaš nikakve pravice sudit kakvi ljudi kupuje blasere...
Trazman:
--- Citat: Nosler - 14. 09. 2014. 20:44:19 ---
--- Citat: Nosler - 14. 09. 2014. 16:58:16 ---Svaka vama cast ali kod mene lovili nebi... zagi
--- Kraj citata ---
Zbog čega?
--- Kraj citata ---
Inace sretno! d4
--- Kraj citata ---
Pa mogu razumijet, da neko vidi to kao neetično ali meni nije. Ja svaki dan u lovište i odradim beskonačno sati u lovištu, puno i ulovim, od toga 5% na daljinama večim od 100m, jedan put se mi je ovu godinu i desilo da sam divlju svinju i loše pogodio, 2 dana sam ga tražio sa skolovanim paso ali nije ga bilo...
Tako da moje videnje na sve ukupno je jednostavno. Lov na velikim daljinama je tu i se koristi svaki dan, jedni to mogu, drugi ne, i dok rade to ovi koji znaju je etično a kad to rade oni koji neznaju onda nije baš etično...
Dosta je žalostno da mogu ja napravit bolju grupu zadetka na 500m od večine lovaca na 100m...
--- Kraj citata ---
Nisam rekao da nije eticno nego da nema potrebe za tim a i da kolege sa kojim lovim isto tako to vide. Uzivamo u nekim drugim nacinima lova. Na streljani do 300m i na "trceceg" losa se ovdje cesto puca zbog toga sto imamo te mogucnosti. Imaju streljane do 1500m ali su iskljucivo pod kontrolom vojske pa i to (valjda) kaze nesto.
--- Kraj citata ---
Da nema potrebe za tim se potpuno slažem sa tobom. Ali nemogu ja bez toga ;) ako bi me neko povabio kod vas bi se potpuno držao vaših običaja.
Nosler:
--- Citat: Trazman - 14. 09. 2014. 20:55:55 ---
--- Citat: Nosler - 14. 09. 2014. 20:44:19 ---
--- Kraj citata ---
Zbog čega?
--- Kraj citata ---
Inace sretno! d4
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da nema potrebe za tim se potpuno slažem sa tobom. Ali nemogu ja bez toga ;) ako bi me neko povabio kod vas bi se potpuno držao vaših običaja.
--- Kraj citata ---
Ne sumljam to! zagi
springo:
--- Citat: Lazar - 14. 09. 2014. 20:18:30 ---to mozda vazi za lovce u tvom okruzenju ovi moji su u stanju i poslije 20 piva i 10 jegermaistera pogoditi novcanicu od 2€ na 100m
--- Kraj citata ---
Nisam znao da postoji novčanica od 2€ d7
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju