Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (153/448) > >>

deeejan:
Zaboravih rec da imam dobar cug hao

ivo samoborec:
posle 20 piva sam sretan da odem sam na pisanje a jos jägermeister........a hodnik uski i dug do wc-a.pa kad se sa jägerom sastane.....pa te kompa uzme u auto a ti sjedis otraga a on vozi po zavojima...taman na streljanu......e tamo na streljani se ljepo ispovracas ako se nisi u autu i ides doma spat...!!!

Macak:
Mani se cuge, nego kad stigne R 8 javi da idemo to cudo isprobat na streljani  ;D

Goran:
Cuga i oruzje su losa kombinacija!
Trazman bravo dobar pogodak mada me iznenadilo da je srna odnijela toliko na toj daljini i da nije ostala na mjestu. Valjda mlado i meko a zrno pretvrdo. Sve OK i vidim da si zarazen ovom dalekometnom bolesti samo ako nije previse da skrenem paznju da posto pucas toliko blizu sela i ljudi povedi sa sobom nekog ko ce osmatrati sa spoterom teren da ne bi neko dosao preblizu u zonu gadjanja. U ovo doba godine kod vas je prilicno zivo po poljima i rastinje je veliko i gusto da ne bi bilo ruzinih iznenadjenja. Cim sam vidio video sjetio sam se kako su me jednom vodili blizu Zagreba da pucam srnjaka s ceke i svako malo bi neko izletio na cestu ili iz polja. Obilazili smo ceke i trazili najbolju poziciju medjutim mene je iznenadio broj ljudi po poljima ili "lovistu". Kod mene toga nema i ljudi nekad nema na sat voznje okolo pa je puno sigurnije gadajti koze po ledinama. Ceka je izmisljena i potrebna za sigurnu putanju zrna, odstrijel i mjesto upada zrna u zemlju. Pogotovo u gusto naseljenim lovistima. Samo pazljivo osmotri i pametno izaberi mjesto pucanja i odstrijela.

Traper.:
Dobar savet. d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju