Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Lazar:
--- Citat: Trazman - 14. 09. 2014. 20:52:50 ---
--- Citat: Lazar - 14. 09. 2014. 20:37:25 ---blasera vecinom kupuju vrlo imucni ljudi ili iskomleksirani koji jedva mogu da skupe pare da je kupe , valjda time pokazuju svoj statut ili tako nesto slicno , sve u svemu vrlo dobra i precizna puska ali nista preciznija od ostalih samo sa mogucnosti izlijetanja zatvaraca teaa
--- Kraj citata ---
Lazar, izvini ali kao moderator ovog foruma, bi čovijek očekivao od tebe da poštuješ ljude i da pišeš kao odrasla osoba. Mogu razumijet da za tebe nije etičan lov na velikim daljinama i poštujem tvoje videnje ali nemaš nikakve pravice sudit kakvi ljudi kupuje blasere...
--- Kraj citata ---
nesudim , ovo je samo moje zapazanje a i post je bio namijenjen kolegi na predhodni
springo:
Imam vrlo jednostavno rješenje za ove "profesore" etike i morala:
NE OTVARATI TEMU "Lov na velikim daljinama" i sve će bit OK!
Živjeli vi meni svi skupa, pucali na 60 metara i uvijek pogodili u novčanicu od 2€! zagi
Tomaž, lovski blagor i samo tako nastavi! just
Macak:
--- Citat: Lazar - 14. 09. 2014. 20:18:30 ---to mozda vazi za lovce u tvom okruzenju ovi moji su u stanju i poslije 20 piva i 10 jegermaistera pogoditi novcanicu od 2€ na 100m
--- Kraj citata ---
Okupi lijepo ekipu, snimi koji filmic i pokazi nam svima ovde kako se to radi poslje 20 piva i 10 jegermajstera ;D Ja to ne mogu, poslje 5 piva sam gotov, al bi volio vidit kako to rade drugi.
I ovo za Blasera kaj tvrdis Lazo ti je malo veca glupost, generaliziras.
deeejan:
20piva i 10jagera?!
pa ja ne bi pogodio blindu punu eura hao hao
Nosler:
--- Citat: deeejan - 14. 09. 2014. 21:38:09 ---20piva i 10jagera?!
--- Kraj citata ---
To je na njih 10. Sasvim izvodljivo...taman se smire zivci. happi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju