Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
spinnaker:
--- Citat: evaeva - 21. 10. 2014. 11:58:20 ---Znam da se ne smije kod nas pucati u lovištu na mete ali ako nemaš mogućnost otići na strelište postaviš si metu u blizini čeke i probaš (nakon lova na DS), "jedna od opcija".
--- Kraj citata ---
dok te nitko ne vidi to prolazi.... al neka te vide neke budale da pucaš po papiru na nekoj livadi telll
deeejan:
ma da, to prolazi, ak trebas isprobat karabin, da vidis jel sve ok, pa puknes par metaka i mir...
al da ces se napuckavat ko na streljani, sebi za gust, to je vec rizcno zagi
leon:
Streljana imamo malo. Zato 1x godišnje upucavamo puške u lovištu, s time da javimo policiji , da znaju ako bi neko pesi.
Goran:
Kod nas svako selo ima svoj klub i strelista za pistolj, sacmu/ trap i karabine.... Australija ima malo stanovnika ali preko 1200000 dozvola za oruzje i ljudi imaju puno toga tako da iako nema puno ljudi volumen industrije raste.
Goran:
Nazad na temu. Broj, stanje strelista i nemogucnosti se nece rijesiti na ovoj temi. To je pitanje i odgovornost za HLS i streljacke organizacije. za mene ce biti zalosno da zivim tamo a nema gdje legalnlo otici i provesti jutro- falice mi Australija. Prijatelj koji se vratio izgleda prelazi na pistoljska takicenja zbog nemogucnosti odlaska na streliste sa puskom. Analiza Scenar lapua 155 gr zrna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju