Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (193/448) > >>

Goran:
Jedan od originalnih idejnih vodja LR lova i kreator nekih od najbrzih kalibara na svijetu.
http://www.lazzeroni.com/

springo:
Ima li tko iskustva (Goran?) s Vortex-om 4.5-27x56?
Razmišljam o nabavci jednoga, pa bih htio čuti mišljenja od nekoga tko ga je možda imao prilike vidjeti uživo.

Goran:
Imam i uzivo i na pusci- najbolja optika koju sam ikad imao. Moj favorit je uvijek bio S&B ali ovaj Razor je fantastican u svakom smislu ali i malo tezak za dugo hodanje i pentranje sve ostalo je super.

Goran:
Prvog u Mrad sam dobio od Vortexa na Shot show 2014 u prvom mjesecu tak oda ga sad imam 10 mjeseci. Tubus 34 mm jako solidna fizicka gradja malo pretezak za neke ali to je takticki uredjaj za kalibre of 300 pa do 50 BMG. Elevacija 120MOA  ili 36 Mrad. Koncanicaje odlicna u prvom fokalnom planu EBR2C sa preticanjem za staticne i pokretne mete. Staklo fantasticno u svakom pogledu. Turete se aktiviraju povlacenjem prema gore ili vani kod horizontalne a iluminacija  je sa paralaxom i onda se samo izvuce vanjski kotur.  UPucavas tako da stkens kapu sa 10 lipa i sarafcingerom podesavas dok ne dobijes nulu na zeljenoj daljini. Onda postavis turete na nula poziciju i gotovo- zovi samo zovi.....
napravio testove turete odlicne. imam dva komada jedan u MOA i jedan u Mrad i jos cuuzeti 3-18x50 za lov kod vas.
Optika je teska poprilicno i nije za svakog. mozes povuc daleko s ovim cudom. Prodaje se bolje od NF i S&B zbog kvalitete i daleko bolje cijene. dozivotna garancija za ulozeno i kako mozes pogrijesiti- staklo je japansko i nikog se ne treba stidjeti. Za takmicenja u LR ili lov dokazano odlicno.

Goran:
Evo ih da nije suplja prica....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju