Streljaštvo > Tehnika gađanja
Najpromašaj
draganco:
>:(Secam se jednog lova gde sam prasio 4 metka iza Srnjaka, da popizdis.Ali puska nije bila moja i nije bila ni upucana.Kako koji plasiram a on me gleda belo ;D.
sniper:
Stari lovac mi se smije kad nosim 10 metaka, kaže da ću vodit rat, ali od viška glava ne boli. Da mi se ne smije uzmem ja 5 metaka i skoro poludio od jada. Evo kako. Na čeki sjedim i još za dana mi izače vepar. Puška gore i boum d7. On pobjegne ranjen u nogu. Ja za njim i bum drugi, naravno promašaj(srce lupa...), ja treči, opet promašaj. Ja četvrti, OPET NIŠTA. Sad je ozbiljno. Imam Samo još 1. Lijepo se naslonim na hrast, duboko udahnem, naciljam, ubrzica, bum :D. Vepar pao ko pokošen.
Zaključak:- držite se izreke legende foruma-Mede... metaka nikad dosta.
medo:
--- Citat: sniper - 17. 12. 2007. 18:40:27 ---Stari lovac mi se smije kad nosim 10 metaka, kaže da ću vodit rat, ali od viška glava ne boli. Da mi se ne smije uzmem ja 5 metaka i skoro poludio od jada. Evo kako. Na čeki sjedim i još za dana mi izače vepar. Puška gore i boum d7. On pobjegne ranjen u nogu. Ja za njim i bum drugi, naravno promašaj(srce lupa...), ja treči, opet promašaj. Ja četvrti, OPET NIŠTA. Sad je ozbiljno. Imam Samo još 1. Lijepo se naslonim na hrast, duboko udahnem, naciljam, ubrzica, bum :D. Vepar pao ko pokošen.
Zaključak:- držite se izreke legende foruma-Mede... metaka nikad dosta.
--- Kraj citata ---
Istina samo medo je nedavno ostao po prvi put bez metaka i umalo ga vepar nije rasturio.Spasen je u zadnji cas ;D ;D ;D zahvaljujuci Nikoli d7
draganco:
Ko zna medo, mozda bi ga ti zajahao pa odradili dobro rodeo jahanje ;D.
medo:
--- Citat: draganco - 18. 12. 2007. 10:47:17 ---Ko zna medo, mozda bi ga ti zajahao pa odradili dobro rodeo jahanje ;D.
--- Kraj citata ---
Tko zna ;D ;D ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju