Streljaštvo > Tehnika gađanja
Najpromašaj
Huntercro:
Dobio sam informaciju da je vepar iz moje priče pao i da je puno poena. Ali je o tome tišina i neće nitko ništa reći.
sniper:
Pozdrav lovci!
Evo i ja skupio hrabrosti za reći moj doživljaj(vezan za moju slikicu). Malo duze, ali procitajte.
Rujan 2007. Sjedim na zasjedi i promatram borovu šumu, tragovi jelenske divljači ispred. Sjedim tako ja 2 sata kad počne šuškat u njoj. Ja sav napet očekujem jelena (prvog u životu), srce lupa, ruka stišće 308w. Na nekih 80m izađe prvo košuta, sad će jelen mislim u sebi, kad ono još 2 teleta i 3 košute. Čekam jelena još 10 min s puškom u ruci, ali ne izlazi. Ah dobro, bar cu slikati košute. Uzmem mob, uhvatim optiku i sliknem.(tako je nastala moja slikica). Nakon 45 min poslije košuta odjedno lom grana 20m od mene. Sad sam siguran, dolazi zaljubljeni jelen. Uzimam pušku. d6Stavljam na oslonac i tih poput noći čekam. Iznenada izlazi još jedna košuta,... a za njom kralj šume z20. Prekrasan osmerac, rogovi pravilni da ..., ma prekrasan. Stoji on ne 20m od mene, ja biram gdje cu puknuti,gledam ga, gledam ga i on tako stoji 30 sek i promatra okolinu, a JA NE MOGU. z11Jednostavno mi prst zablokirao. Želim stisnuti, ali mozak ne slusa i on stoji. Stajao on tako jos minutu, otisao do kosuta, skocio na njih, obavio svoje te skupa s njima otisao dalje.
Ja u soku pomalo doma. Oci pune suza ko u djeteta, jos ni dan danas ne znam sto je bilo, ali doci ce drugi, zar ne?
Bar imam sliku koja me svaki put na forumu sjeti na tugu i bol. :-\
Huntercro:
Biće jelena još dok je glava živa, ali da si ga puknio odmah prospustio bi nešta vidjeti. Zato svaka ti čast i vjeruj mi biti ćeš nagrađen od majke prirode, u nekom od idućih puta. Bar ja to tako gledam.
medo:
--- Citat: Huntercro - 13. 02. 2008. 16:30:24 ---Biće jelena još dok je glava živa, ali da si ga puknio odmah prospustio bi nešta vidjeti. Zato svaka ti čast i vjeruj mi biti ćeš nagrađen od majke prirode, u nekom od idućih puta. Bar ja to tako gledam.
--- Kraj citata ---
Kolega i ja tako mislim d4
Bit ce jos prilika jer lovacki staz ako je srece traje dugo.
norvasc:
Nije to promašaj , to je pun pogodak. U tebi je proradio dio lovca koji nije htio upropastiti taj prekrasan trenutak odstrijelom, a taj je jelen očito uspio prenjeti svoje gene koji garantiraju da će možda jednog dana njegov sin tebi nadoknaditi užitak odstrijela.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju