Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (23/42) > >>

draganco:
Slazem se da je to pun pogodak i pravi dozivljaj! A posto je samo Osmerac-bio bi pravi promasaj odstreliti ga (mlado grlo)zato tebi svaka cast d4.

sniper:
Hvala na riječima potpore, sad mi je lakše jer stvarno, mozda dodje njegov ovogodisnji sin za 7-8 godina.  z20 Ali ove godine uzimam godisnji od 16.08.za  d7 z20, pusa ženi i vidimo se za mjesec dana :D :D :D

dean:
Sniper kapa dolje za ovogošnji postupak. Koji puta treba imati više hrabrosti za ne stisnuti!!! Neka si ga pustio, pogotovo ako je bio prespektivan!

Tihomir:
Tebi je prst zablokirao,a ja cijeli.....

Bio sam na čeki rujan 2006.godine.Došli na čeku u 5.30,a u 6.50 izašle 4 košute na nekih 100 metara. Kad sam to vidio srce je lagano zaigralo,nakon minutu-dvije došle još 3 košute i tele.Srce se tada krenulo puno drugačijim tempom,nešto nevjerovatno,znao sam da će sada i kralj šume van za njima. Nakon par minuta izašao je i jelen 6-terac.Nije bio trofejno jak,ali meni je bio najveći na svijetu.A ja sam bio gotov,tresao sam se kao šiba.Stariji lovac koji je bio samnom imao je dozvolu za odstrijel,ali nije pucao. Kasnije sam ga pitao zašto nije pucao?? odgovor je bio: "Mali pa cijela čeka se tresla zbog tebe!!!"  ;D ;D ;D Poslije je ta priča krenula među ekipom i uvijek se toga sjetimo u trenutcima šale.  Eto sad znaš da nisi jedini koji zablokira ili se trese  ;D ;D ;D

Inače čovijek nije pucao zato što je kad su izašli van došla neka magla pa nije bila situacija za siguran pogodak.....

draganco:
Znam Lovca kome je izasao Jelen na ceku a on nije imao metak u cevi.Dosao je na ceku pred svitanje za vreme mraka i preterao zatvarac preko metka.Normalno Jelenko stajao i cekao kuglu ali se zaculo samo skljoc.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju