Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (25/42) > >>

KOBI:
e sejfo zajebo si i najveceg lazova u cijeloj krajini sa tom stozinom.bas si dosjetljiv.
pozdrav

draganco:
Ako niste znali u BiH se svake godine odrzava Svetsko prvenstvo u Lazijadi? Mozda je Sejfo njihov Sampion? Ma dobar je svaka mu cast.

SEJFO:
 pozdrav! ;)
Pozdravljam sve šefove na forumu ( ono ADMIN-ja na početku mislio ime nekog forumaša) što me ne sijeku. E ako hoćete da ja ozbiljno pišem i da mislite da sam pravi lovac, ja to lako samo prepisujem iz lovačkih novina i pitam šta mislite a vi onda: dobro je ono kao JA ( SEJFO)rekao a ja prepisao. Ma moj je život humor, imam ja milion bisera iz života, čućete.I ako kad šta zeznem (pogrešno se izrazim)nije bilo namjerno, ja životinje volim, dok sam bio u stanu nisam imao samo kravu ostalo sve. Tako da ja svoje pisanje nebi zvao lažima već na dobro ukomponovanom štivu sa dozom humora.Kako da budem ozbiljan kad sinoć čitam: ovim tempom Bosna će u EU za  50. pedeset godina.Kažu Albanija dobro napreduje- je..m ti Albaniju gdje sam ja za 50. godina.A i Vi Hrvati što se smijete ćete u EU kad svi Slovenci pomru.  Inače u slobodno vrijeme čitam Bukovskog,ronaldinja  i veselu svesku. Znači IL DA PIŠEM IL DA BRIŠEM z10

sniper:
Samo piši kompa d4

cok:
Najpromasaj... Gledao sam opkladu kada je covjek nisanio pivsku bocu koja je na zemlji lezala popreko iz AK 47 na  daljini od 2 m, nije uzeo u obzir visinu nisana, nisanio je u sredinu boce i promasio i naravno izgubio opkladu, poslje su ga danima svi zezali... ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju