Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (37/42) > >>

tuco:
bio sam u gostima (u svojem selu, inače sam član 15km dalje) kazna je vino i voda, love
se štetočine, ide lija lagano, 10m, bum, ode lija. 32g olova iz kratke cjevi (vidi slike oružja) i
niš. ko u JELENKU- ko ima sreće, i pod kapom govno nađe! štand nemiran, okrenula se ona i
nazad na mene. no, imam kapu i tak to...  ;D
nije im bilo jasno kak sam pucal dvaput a imam jednu cev

syncm2:

--- Citat: tuco - 10. 02. 2009. 22:11:51 ---bio sam u gostima (u svojem selu, inače sam član 15km dalje) kazna je vino i voda, love
se štetočine, ide lija lagano, 10m, bum, ode lija. 32g olova iz kratke cjevi (vidi slike oružja) i
niš. ko u JELENKU- ko ima sreće, i pod kapom govno nađe! štand nemiran, okrenula se ona i
nazad na mene. no, imam kapu i tak to...  ;D
nije im bilo jasno kak sam pucal dvaput a imam jednu cev

--- Kraj citata ---

Mislim da nisi dosta  odrezao cijev, još je  uzak snop sačme, de ju jos lpedanj skrati hao

Miro:
Poštovani kolege lovce ja znam da se ovo iz naslova forumašima ne dešava, jer mi ipak svi super dobro gađamo i pogađamo, ali nekad se desi ono: Em ti pušku i nišan i metke i što ti ja znam.  d7 Ajde priznate  teaa teaa teaa hao hao hao.
Pa da krenemo: Prošle nedjelje u Primišlju došle su mi divlje svinje (3 kom) na cca 60 m, i ja buuuuum, malo odahnem i na mjesto nastrela - pazi, nema krvi, nema svinje, nema dlaka, nema ničega, a pogodio sto posto, kombinacija 8x57 i ZEISS odradili su svoje, kroz grm je metak prošao samo tako. Al vjerujte, nisam fulao, a kaj je bilo to se bez coprnice ne bu znalo  hao hao hao

mve:
Što bi se reklo:" Sve sam vidio ali ne i da mrtva svinja trči"  hao  hao  hao

Duma:
pobjednik

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju