Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (39/42) > >>

mpeca:
Znam  to  ali  na  odobrenje  mi  sleduje  60  komada  godisnje  teren  je  tezak  i  te  godine  sam  morao  vise  puta  da  proverim  optiku  na  strelistu  zbog  padova.  Nijednom  nije  pokazala  da  je  usled  pada  mrdnula  koncanica  na  nisanu  ali  metak  po  metak  ode  polovina  na  kontrolu  a  polovina  u  veprove.Usvakog  pucam  dok  ne  padne  a  te  godine  sam  odstrelio  nekoliko  lepih    veprova  ispred   mojih kerova.  Ranije  sam  pucao  po  jedan  metak  ali  ako  predje  brdo  i  ranjen  padne  naidju  drugi  lovci  opale  u  vazduh  i  kazu  da  su  ga  oni  odstrelili.  Zato  sada  pucam  onoliko  puta  koliko  treba      da  bi  sto  manje  odmako  .Veprovi  su  jaki  u  dobroj  kondiciji  i  ako  nisu  pogodjeni  u  mozak  ili  vratni  deo  kicme  odnesu  pogodak u  srce  i    stotinak  metara.A  sa  pogodkom  u  pluca  odu  daleko  sve  zavisi  koji  krvni  sud  je  probijen  a  to  zna  da  bude  i  vise  stotina  metara  ,  granica  sa  Bugarskom  je  blizu .......

Neno:
HeHe.

Šta bi rekli:  "Šta leži, ne bježi."

Huntercro:
sve je to sastavni dio lova

Zoran:
alaj sam se nafulao jucer vbagon od 20 svinja ni 3 metka mi nisu pomogla  uf

TUROPOLJE me zajebo  fre

Nosler:

--- Citat: Zoran - 18. 12. 2011. 10:44:31 ---alaj sam se nafulao jucer vbagon od 20 svinja ni 3 metka mi nisu pomogla  uf

TUROPOLJE me zajebo  fre

--- Kraj citata ---
Dosta si i ti stedio metke ali mogao si bar jedno "potrefit".. z10
Sta bi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju