Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (2/42) > >>

saso_:
Evo sta se desilo jednom prijatelju,isli u lov i tako lutali kroz sumu sve do
14 casova,nakon toga stigli smo do mestu gde se pali vatra i sprema rucak a to
je u krugu jednog manastira.Obesili puske na drveta(ja sam onda bio sa sacmaricom)
kako se sneg topio kap po kap pravo na zatvarac karabina,smrzne karabin a sa druge strane
teraju psi pisti planina,uzme karabin kolega i trci,na okoliko 100-120 metra bezi svinja,teren cist-podigne karabin klik,nece,klik ponovo opet nece za nepuni minut doleti neki drugi lovac opali jednom pade svinja.Prijatelj pozuteo nema krvi u njemu poce psovati
drati se ali sve uzalud.Na kraju ipak produzili smo ono sto smo zapoceli rucak i z10 z10

dean:
Sad se vidi zakaj je Medo prva legenda foruma. Priče su super! Treba ih u knjigu stavit! Ja zato sebi sve anegdote bilježim.

skyangel:
jedan dan ove zime negdje u prvom mjesecu odpremim se ja na čeku. svi mi vele pa ti si lud kam po takvom vremenu. taj dan je puhal sjevernjak teški i kiša i susnježica je padala vodoravno! niš nagovorim ja kolegu i idemo mi. sjedimo mi na čeki i cvokočemo, pošalje on sms ja nemrem više idemo! ja reko ajd, kaj sad nemrem ni ja. u taj čas spazim na proseki ogroomnu crnu mrlju. pogledam na dalekozor, ogroman vepar. niš ja sjednem nazad. krene on k meni i uče u grmlje. na toj čeki su 3 proseke i dviljač obično ima putanju kroz sve 3. tak ja i zračunam i reko sad će na ovu drugu. i evo njega tu za nekih 4-5 min. skinem ja nabrzinu cover sa optike i dignem pušku. u sekundi se optika sva namočila od snijega i kiše, niš nisam vidio. imao sam rukavice koje su promočile skroz na skroz. proče on proseku. ja nabrzinu rukavice dole, uzmem krpu i počnem ribati optiku. za kojih 45 sek skužim ja njega u travi, fali mu 50 m da doče na proseku. ja ribam ribam ribam. eto njega na proseki. sad je moj! dok sam ja to ribao tih samo pola minute, nisam ja ni skužio da su meni prsti oplavili potpuno! dignem ja pušku i oču ju naslonit na čeku. spuštam na čeku a ona se trese ko poludjela. ja stisnem rukom dole daj smiri se! približim oko na optiku i prst na obarač. prsti me boleeeeee ko sam vrag. gledam na optiku, zubi mi cvokoču i sav se tresem. puška mi ide pol metra gore dole lol. taman da će on u grmlje opet, ja popratim i PLJUS! on se okrene i u 2 skoka preče 50 m nazad u grmlje. tražimo, nigdje krvi nigdje ničeg. a nije se ni čuo pogodak. kam sam ja puknuo bokte pitaj! bilo je na nekih 80 m samo. da bi stvar bila tužnija, to je največa DS koju sam ikad u životu vidio. na 200 m je prekrila komplet proseku od 5 m. procjenjujem da je imala preko 200 kg  :'(

btw. poslije tog dana sam preležao još 3 lol  ;D

skyangel:
još jedan biser... vozimo se mi s čeke i spazimo lisicu na nekih 300m. stanemo ja izačem i počnem cijukati mišje. ona se okrene i kao u transu drito prema autu. noč mrkla, stavim ja oko na optiku i ko za inat budala jednim okom gledam. ona samo prilazi autu u ravnoj putanji. ja pratim pratim, reko sad ću sad ću nek još malo doče. i tak ja pratim 2-3 min i odjednom skužim u optici da je ona na rubu kanala, na 7 m od mene. looooooool uopče nisam skužio da je tak  blizu došla. ja nabrzinu grunem! naravno, debelo ispod nje lol jer je bila preblizu. da nisam puknuo uskočila bi u auto hehe. uglavnom, suma sumarum, sad ih više ne puštam bliže od 50 m...  ;D

ADMIN=> eh, dečki.... uskoro dijelim žute kartone... poslije sajma u VŽ

sorry admin, pobjeglo mi uffff

SrndaćVlašić:
Lovimo lisicu,zima,svi kerovi na jednom brdu,a ja sam na drugom..pitam se šta tu radim sam.Sjednem na panj da odmorim i "potegnem" kad ugleda lisicu,ide šumskim putem pravo prema meni.Daljina oko 100m.Osmjehnem se i kežem u sebi..evo je..Neču da pucam daleko,rasuče se snop, a neču je pustit ni puno blizu..Sve po planu,lija me na vidi i ide prema meni. Kad je došla baš gdje sam ja htio,ja opalim i..promašim.Lija samo skrenu s puta.Ne vjerujem sam sebi i ponovo opalim i opet ništa.Ni kapi krvi, ni dlake,ništa...ni lije..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju