Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (3/42) > >>

hunter:
ja sam juce promasio lisicu na 50 koraka ni sam neznam kako, izadjem iz sumarka na put a ona na sred puta neprimjecuje me, u rukama 22lr podignem pusku koncanica po pol glave bum ona pravo na mene i opet stade na 20 m par sec i u sas krvi ni traga, vracam se prema autu jastreb na oko 80m od mene na grani ljudi to nije jastreb nego pticurina, sjedi na grani okrenut ledjima prema meni podignem pusku bum podbaci mi puska zbog daljine ali pogodak u ledja padose dva pera ali jastrb ode

za lisicu mi je jasno malo brzopletost uvecanje optike na 9x pucanje bez naslona promasaj nema sta reci, ali za jastreba da 22lr nije bio dovoljan da ga obori stvarno se pitam dal je to bio jastreb ili neka azdaja

ima tu jos toga ali ovaj je najsvijeziji

descha:
čini mi se da se ovde slabo promašuje  d7 Ja još uvek ne mogu da se odlučim za moj najpromašaj. Konkurencija je žestoka. >:(

isa:

--- Citat: descha - 21. 09. 2007. 19:57:41 ---čini mi se da se ovde slabo promašuje  d7 Ja još uvek ne mogu da se odlučim za moj najpromašaj. Konkurencija je žestoka. >:(

--- Kraj citata ---
Prijatelju ,svi imaju promašaja,samo pitanje je dali žele to priznat a pogotovo dali žele o tome pisati.
Susreo sam mnogo lovaca,ima lovaca koji pucaju bolje,a ima i lošijih strelaca,nije sramota promašit ponekad  se dogača to i  najboljim strelcima,uglavnom  moji promašaji su uvijek bili poslije dobre serije pogodaka kada se čovjek malo opusti.
Neki moji pogoci su bili fantastični,ali i  promašaji.
Vepar je došao iz pravca kojeg obično nije dolazio,,došavši do stabla na kojem sa bio ni 10 metara daleko ,naglo se zaustavio  i podigao glavu hvatao mirise,ja sam imao karabin sa optikom  tada povečanja  3-9 ,normalno nisam ga očekivao tako blizu ,povečanje 9 puta ,vepar  ni 10 metara daleko ,nikako ga nanišanit,optika sa klasičnom končanicom ,čak i pretanka,neznam ni di mu je glava a di guzica ,nikako da se sjetim staviti manje povečanje ,kada je krenuo , pucao sam brzopleto  na sreče čisti prošaj ,bolje  čist promašaj nego loš pogodak.

lovacpd:
Ljudi bas svi masimo, i to je normalno, samo treba to priznati da je i promasaj uspjeh da se vidi divljac.
Moja jedna sezona, 12 strasnih promasaja svinja....od 15 m udaljenosti pa do 120 m, ali i to je lov

medo:
Da nema promasaja ne bi bilo  ;D i  >:( tako da ja sebe tjesim da sam barem imao priliku za pucanje ako ne i odstrijel  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju