Streljaštvo > Tehnika gađanja
Najpromašaj
medo:
Pucao sam jednom u vrane na drvetu iz auta sa svojom 22LR na oko 50m.Opalio sam 3 metka ali onu sto sam ciljao nisam pogodio.Pogodio sam jednu koja je bila iza nje,a da ju ni vidio nisam ;D ččč
Kakav sam ja bio snajperista z30
fazan:
--- Citat: medo - 27. 09. 2007. 15:03:30 ---Pucao sam jednom u vrane na drvetu iz auta sa svojom 22LR na oko 50m.Opalio sam 3 metka ali onu sto sam ciljao nisam pogodio.Pogodio sam jednu koja je bila iza nje,a da ju ni vidio nisam ;D ččč
Kakav sam ja bio snajperista z30
--- Kraj citata ---
Ako je na grani 8 vrana ,pucaš i pogodiš dvije ,Koliko ih ostaneč
MAUZ:
Na grani..., ako pucas subsonicom, 6, a ako je municija normalna, nijedna ;D
hunter:
ja mislim da su 2 ostale a 6 otislo ;D
Lazar:
evo i jednog peomasaja koji ne bi smijo da se desi lovcu ali desavase i to je ljudski,
pocetkom lipnja voe godine vratio se puta jedva doceko lov na srndaca i zelene sume pa
pravac u loviste sjedim u ceki i odmaram dusu kad od jednom srndac na livadi na neki 200m
uzimam dalekozor i gledam dobar uzimam pusku i mislim polako prici ce on i blize pa tako
i bilo na nekih 120m staje bocno i ne pomice se a ja po sred plecke, srndac samo poskoci
pogleda lijevo desno i nastavi kao da nista nije bilo a meni nista nije jasno,j jos jednom
a on jos jednom lijevo desno a ond ko metak usumu,dva puta promasio.e sad evo iprice zasto sam promasio,u svibnju bio u lovu u africi po dolasku u loviste morali svi da upucamo puske posto tamo pucaju oko 15 cm vise nego ovdje radi nadmorske visine a ja zaboravio da vratim,nebi smjelo da se desi ali desavase.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju