Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (13/42) > >>

john deere:
moj prvi ozbiljniji promašaj, bar mislim da je bio jer ne znam objasnit. Uglavnom, moj strojček dosao do mene nakon prerade kod puškara. upucan, sve štima. zimsko vrijeme, snježič od 10 cm. je idem polako prema čeki i vidim vepar več vani, stokilaš, na oko 100 m. ja polako do nekog drveta, naslonim pušku, nanišanim i povučem. on po gasu ko da nist nije bilo, a za njim snjeg frca u zrak. dodjem na mjesto pucanja, ni kap krvi. psujem sebe , pušku, sve živo i ne vjerujem. onda nisam znao ali sad si mislim šta je. pucao sam sa bellotom SPCE, i jedino da sam ga po vratu maznio bi bilo nekog učinka, bar si sad mislim. al da sam ga pogodio ma makar i s tim morao je pokazat neki znak pogotka, al on nista. čista misterija bi rekli, al njega nema! :o

john deere:
pa da nastavim kad me krenilo. ja u pogonu, snijeg napadao dan ranije i počeo se topit pa pada za vrat. moja vjerna psina otišla čim sam ga pustio. A ono gusto u pm. I probijam se ja kroz to, kapuljaču nabio preko glave da ne pada za vrat, kad kolega lijevo od mene se počne derat svinje, nije stigo ni pucat a one pravo na mene. I jedna ide pored mene na 5 m kroz taj gustiš i ja potegnem i vidim grab kak mi se rascvjeta pred očima, brzo prepunjavam i zaglavim čahuru unutra, a dva komada pravo na mene tako da sam se morao bacit u stranu da mi kroz noge ne proče. Proču desno od mene i kolega do skine krmaču oko 100 kg. zahebano pucat u tim šumama, sve puno drva! ;D

Huntercro:
ja sam zbog spce išao nekoliko puta po psa i to pogotci odlični a na mjestu ni kapi krvi. krv tek nakon 10-20 metara. a ako ga doviješ visoko i dalje jer ga ne probija

draganco:
 Huntercro i ostali decki, promasaji su sastavni delovi svakog lova. Imao sam ih dosta i bice ih jos.Ali da smo zivi i zdravi i da lovimo i dalje. Kada budem nasao malo vremena, ispricacu vam biser od 4 vezana pucnja(promasaja) :'(.

fazan:
Tko radi taj i griješi ,a tko lovi naravno da i promašuje.čist promašaj uvijek je bolji od lošeg pogodka!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju