Streljaštvo > Tehnika gađanja
Pad u vatri
miroslav_dabic:
Po meni pad u vatri je kada zivitinja prema kojoj je upucen hitac pada na mjestu nastrela odmah poslije pucnja kao da nestane nogu pod njom,a sve ostalo dva tri koraka nema veze sa padom u vatri,a cimanje nogama na zemlji je uobicajena stvar i rijetko kada prolazi bez toga....
Zoran:
to je kad kokoški odrezes glavu ona jos proseta jedno 2 minute bez glave,...
polaki pad bez glave,,,,
valdop:
--- Citat: HS-2000 - 24. 02. 2009. 22:20:38 ---Pomalo svi izmišljamo o temi pad u vatri,šta to zapravo znači i tko može reći(tj.tko je stručan reći točnu definiciju,formulu,... ŠTO JE PAD U VATRI)
Naime,ne znam kako mnogo veće zemlje i narodi koji imaju dužu tradiciju od nas,karakteriziraju pad u vatri-pad na licu mjesta,nakon 2,3,4..metara ili koraka...
Ipak,mislim da je to danas sve relativno,svi mi moramo težiti savršenstvu, i što boljem i bezbolnijem pogotku..ali mislim da toga danas nema...(to je samo moje mišljenje) teaa
--- Kraj citata ---
stari oprosti ali nisam mogao izdržati da te ne pitam koje su to mnogo veće zemlje i narodi koji imaju dužu tradiciju od nas;??? čega tradiciju, i kakve veze ima veličina zemlje sa padom u vatri, mislim da podcjenjuješ sve nas koji smo stavili bilo kakav komentar na temu pad u vatri, pa zar misliš da u mnogo većim zemljama divljač ne pati kad dobije loš pogodak ili misliš da je tamo savršenstvo od lova, nismo mi lovci od nastanka ove države, lova je bilo od pamtivjeka i biti će ga bez obzira na veličinu zemlje u kojoj lovimo !? pozdrav
Lazar:
pa ja vec duze pricam ovdje odkako koristim groma 90% divljaci samo se ovako pruzi ko na filmu ,a dalje diskutovat o tome sta je to netreba vidi se na filmu sta je pad u vatri
miroslav_dabic:
Pazi samo lovac sa tradicijom moze da odstrijeli divljac da padne u vatri a mi nemozemo iako divljac na isti nacin padne...
pozdrav valdop......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju