Streljaštvo > Tehnika gađanja
Pad u vatri
dalm:
Ma nije HS to mislio interpretirat na takav način...Možda je najbitnija rečenica na kraju, čemu bi svi trebali težit.
Nažalost, naslušao sam se, a i načitao ČAK i na ovom forumu svakakvih komentara vezanih za poštovanje onog što ubijamo ( sasvim prikladna riječ ), neki pokušavaju bit i duhoviti na ovakvim temama. Pokušavaju.
Lovac:
Kako je rekao Tava:
--- Citat: ---Tema je pad u vatri, a to je vrlo jednostavno, kada divljač padne neposredno nakon pogotka. Mislim da se nitko nije trudio detaljno opisivati što je pad u vatri jer se pretpostavlja da je svakom lovcu (mladom ili starom) jasno što je to. Tema ovoga posta je jednostavna a to je opravdanost inzistiranju lovaca na hitac koji omogućava pad u vatri.
--- Kraj citata ---
ili kako nekomplicirati jasne stvari, ili kako kaže Lazar: pogledajte snimku i to je to
--- Citat: ---kada divljač padne neposredno nakon pogotka
--- Kraj citata ---
.
ja se slažem i sa .50AE:
--- Citat: ---Da rezimiram ovaj svoj verbalni ispad....draži mi je "mesarski" pogodak nego nego krvni trag i neizvjesnost oko pronalaska divljači.
--- Kraj citata ---
jer donekle znam koliko često i ažurno naši lovci idu u potragu na krvi trag ili još gore ako ga i nama prvih nekoliko metara... što pelazi u neku drugu temu... d1
Zoran:
i sto to ovi pametnjakovice koji se razbacali,,,
a pod:::
1 nemogu dostici pad u vatri,,,
2 nemaju cucka
3 misle da su lovice
4 nemiju si gemišt doma popit od babe,.,
5 pa njim je tesko i treba im pomoc
6 forum je tu za to,,
ko i ovaka tema,,
o ovima 5 se nemoze da raspravlja
a kamoli o ovoj temi
treba svako nesto reci,,, ali pametovati ko ovaj lazer netreba
ili ovaj memogu se sjetiti kako se zove
Lazar:
kakvo pametovanje dajem samo strucne komentare fre
Zoran:
ja ili neko pametniji od mene???
za mene je pad u vatri pad u vatri,,, e sad ja sam imo pad u vatri kad sam puku u slabinu,, i palo u vatri,
ili u prsa s"prjeda,, isto tako,,,
ali u centar plecke je odnjelo,,,, i to nije bio pad u vatri
to je to!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju