Streljaštvo > Tehnika gađanja
Pad u vatri
Lazar:
prije svega iskusnog lovca koji je radio vec dosta potraga i dobrog psa, sve ostalo je amaterski rad i nevodi nicemu
KOBI:
--- Citat: lazar - 24. 02. 2009. 23:43:02 ---prije svega iskusnog lovca koji je radio vec dosta potraga i dobrog psa, sve ostalo je amaterski rad i nevodi nicemu
--- Kraj citata ---
Tako je majstore.to se trazi... d4
Nosler:
--- Citat: lazar - 24. 02. 2009. 23:43:02 ---prije svega iskusnog lovca koji je radio vec dosta potraga i dobrog psa, sve ostalo je amaterski rad i nevodi nicemu
--- Kraj citata ---
Nema sta da se doda... just
Nosler:
--- Citat: Kobasan - 24. 02. 2009. 23:28:09 ---.
ja bih rekao da sa jakim kalibrom tipa 8x68 treba uvijek pucati u plecku jer jedino je to skolski pogodak koji je u svakoj knjizi oznacen sa 10 poena a njegove karakteristike bi trebale da omoguce brzu smrt a najcesce pad u vatri.
--- Kraj citata ---
Evo vidi...statistika od laze kaze padaju ko kruske....a ja puknem vepra sa 8x68 i KS os 11,7g sto ide ihhhhhiiiiii m/s na dobrih 15 koraka kroz obe plecke.Ovaj se okrene i ode uzbrdo(ne nizbrdo) 60m. :shok:
Valjda nije citao sta mi pisemo... happi
Ja ni ne pomisljam da lazo prica gluposti jer znam da ima dosta divljaci polegnuto na bok,ali nekog pravila o padu u vatri nema....sve zavisi od puno toga!
Bar je to moje misljenje! z10
Lazar:
--- Citat: Nosler - 24. 02. 2009. 23:55:33 ---
--- Citat: Kobasan - 24. 02. 2009. 23:28:09 ---.
ja bih rekao da sa jakim kalibrom tipa 8x68 treba uvijek pucati u plecku jer jedino je to skolski pogodak koji je u svakoj knjizi oznacen sa 10 poena a njegove karakteristike bi trebale da omoguce brzu smrt a najcesce pad u vatri.
--- Kraj citata ---
Evo vidi...statistika od laze kaze padaju ko kruske....a ja puknem vepra sa 8x68 i KS os 11,7g sto ide ihhhhhiiiiii m/s na dobrih 15 koraka kroz obe plecke.Ovaj se okrene i ode uzbrdo(ne nizbrdo) 60m. :shok:
Valjda nije citao sta mi pisemo... happi
Ja ni ne pomisljam da lazo prica gluposti jer znam da ima dosta divljaci polegnuto na bok,ali nekog pravila o padu u vatri nema....sve zavisi od puno toga!
Bar je to moje misljenje! z10
--- Kraj citata ---
jos jedna interesantna stvar sto mnogi nece vjerovat,meni je vise ds palo u vatri sa 8x57 nego 8x68
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju