Streljaštvo > Tehnika gađanja

Pad u vatri

<< < (42/46) > >>

Neno:
Davno sam rekao kada me prestane pucati adrenalin kada vidim divljač ostavit ču se lova!

U tome i je poanta svladati drhtavicu i uputiti precizan hitac na pravo mjesto, slažem se s Skyom da je to u pogonu puno teže izvesti, ali zato je i veči gušt, ova druga strana pogonskog lova što ljudi ginu ko u ratu se može svesti na naj manju moguču mjeru ako se lovi s poznatom ekipom koja lovi po pravilima lova, u zadnju godinu sam odbio dva poziva u lov pogonom iako mi se srce paralo jer te terene još nisam lovio, ali kada čujem ko učestvuje uljudno se zahvalim i kažem drugi put, ima vremena.

gogo3006:
Aaaaaaaaaaaaa, more, more.............

Neno:
Nisam nikad puca na 100 metara stoječi u papir mislim da bi bilo oko 20-ak centimetara ali triba provat.

zvedris:
e tek sad mi ovo postaje zanimljivo,kad čujem izraz pad u vatri,nekak me više asocira na pucanje prilikom divljači u pokretru ili ti u trku,tu onda nema naslona i grupe od 2 cm......

skyangel:

--- Citat: zvedris - 12. 03. 2009. 12:16:39 ---e tek sad mi ovo postaje zanimljivo,kad čujem izraz pad u vatri,nekak me više asocira na pucanje prilikom divljači u pokretru ili ti u trku,tu onda nema naslona i grupe od 2 cm......

--- Kraj citata ---
Moram priznati da ne razumijem zašto izraz pad u vatri asocira na tako nešto???  ččč

Pad u vatri je pad u vatri, bilo iz ruke, s ramena, s čeke, s bipoda ili zabetoniranog tronošca. Pad u vatri na nikoji način ne može asocirati na način pucanja, eventualna asocijacija može biti da li je divljač zaklopila oko ili nije, da li se zakoprcala ili ne, ili je odskočila u zrak ili ne.

Ne kužim kaj se ovdje ima preispitivati sad em koji kalibar, em koje zrno, em dal je naslon ili nije naslon, dal je pogon ili čeka, dal je fićek ili meca.

Prvi post u temi je vrlo jasno napisan, pa predlažem da ga pročitamo svi zajedno ponovno...

Zadnjih par postova je definitivno OT i spadaju u druge teme u ovom podforumu. Al ajd, nek ostanu zasad tu gdje jesu pod uvjetom da se diskusija dalje ne odvede u totalni OT.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju