Streljaštvo > Tehnika gađanja
Pad u vatri
Lazar:
ima i lovista gdje je pad u vatri itekako vazan
skyangel:
Ima nas svakakvih. Neki pate na grupu od 10 mm na meti, neki pate da dovabe lisicu na 10 m, neki pate da idu u Afriku u lov, neki pate da im terenac ide pod vodu, neki pate da ne bude štete na mesu, neki pate koliku će maximalnu brzinu dobiti sa pojedinim zrnom, a neki pak pate da im svaka divljač padne u vatri. Što zaključujemo?
SVI PATE NA NEŠTO DRUGO!
Dakle, zaključak je opet isti: DE GUSTIBUS NON DISPUDANTUR iliti O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA...
Ja patim da mi divljač padne u vatri i da štete na mesu nema. Dosad sam po pitanju pada u vatri 100% učinkovit, po pitanju štete na mesu nisam stopostotan već negdje 80 %.
Svatko nek se nađe u nekoj kategoriji i svi sretni i zadovoljni...
I pad u vatri nije bajka već samo trening, trening, trening.
Over&Out
magwin:
--- Citat: skyangel - 11. 02. 2009. 17:12:25 ---Ima nas svakakvih. Neki pate na grupu od 10 mm na meti, neki pate da dovabe lisicu na 10 m, neki pate da idu u Afriku u lov, neki pate da im terenac ide pod vodu, neki pate da ne bude štete na mesu, neki pate koliku će maximalnu brzinu dobiti sa pojedinim zrnom, a neki pak pate da im svaka divljač padne u vatri. Što zaključujemo?
SVI PATE NA NEŠTO DRUGO!
Dakle, zaključak je opet isti: DE GUSTIBUS NON DISPUDANTUR iliti O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA...
Ja patim da mi divljač padne u vatri i da štete na mesu nema. Dosad sam po pitanju pada u vatri 100% učinkovit, po pitanju štete na mesu nisam stopostotan već negdje 80 %.
Svatko nek se nađe u nekoj kategoriji i svi sretni i zadovoljni...
I pad u vatri nije bajka već samo trening, trening, trening.
Over&Out
--- Kraj citata ---
e ovo ti je stvarno pametno rečeno! d4
samo si zaboravio 1 sitnicu - neki pate na lovačke priče happi
File:
De gustibus non est disputandum Ne cijepim neko da mlađi ne nauće krivo ;D
Ja patim za lovom! (ne parama,nego hunting)
PH DBK:
--- Citat: skyangel - 11. 02. 2009. 17:12:25 ---Ima nas svakakvih. Neki pate na grupu od 10 mm na meti, neki pate da dovabe lisicu na 10 m, neki pate da idu u Afriku u lov, neki pate da im terenac ide pod vodu, neki pate da ne bude štete na mesu, neki pate koliku će maximalnu brzinu dobiti sa pojedinim zrnom, a neki pak pate da im svaka divljač padne u vatri. Što zaključujemo?
--- Kraj citata ---
.. da je na ovom sajtu društvo pačenika happi ref hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju