Streljaštvo > Tehnika gađanja
Pad u vatri
dean:
--- Citat: ikova371 - 12. 02. 2009. 00:22:16 ---ja još na svoje oči nisam vidio 100% pada u vatri i mislim da neki tu :pferd:,al ja sam sam prosječan mladi lovac hao hao hao,sa samo par odstrijela z10 z10
--- Kraj citata ---
A kak nisi vidio j mu miša. Kak srnjak padne nego u vatri kad ga rukneš sa 8X64S kaj ja pucam?! A ti ne pucaš niš slabiji kalibar... ON je mrtav čim ja stisnem, ne stigne ni oči zaklopit... Pogotovo jer svi koji malo znamo pucat ionako pucamo haubice (za mene je 243 za srnjaka savršeno, sve iznad toga u šali zovem haubicom) koje su više nego dovoljne za srnjaka...
Tava:
--- Citat: dean - 12. 02. 2009. 10:10:33 ---
--- Citat: ikova371 - 12. 02. 2009. 00:22:16 ---ja još na svoje oči nisam vidio 100% pada u vatri i mislim da neki tu :pferd:,al ja sam sam prosječan mladi lovac hao hao hao,sa samo par odstrijela z10 z10
--- Kraj citata ---
A kak nisi vidio j mu miša. Kak srnjak padne nego u vatri kad ga rukneš sa 8X64S kaj ja pucam?! A ti ne pucaš niš slabiji kalibar... ON je mrtav čim ja stisnem, ne stigne ni oči zaklopit... Pogotovo jer svi koji malo znamo pucat ionako pucamo haubice (za mene je 243 za srnjaka savršeno, sve iznad toga u šali zovem haubicom) koje su više nego dovoljne za srnjaka...
--- Kraj citata ---
Da, ali nije srnjak jedina divljač. 100% na svinje je ipak???
perop:
--- Citat: Tava - 12. 02. 2009. 10:35:33 ---
--- Citat: dean - 12. 02. 2009. 10:10:33 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da, ali nije srnjak jedina divljač. 100% na svinje je ipak???
--- Kraj citata ---
Odstrel u vatri od 100% ili 90%?????? just fre
Ipak ostaje jedno pitanje ako pada u vatri 100% pogađa li se i 100% u svim šusevima dakle bez promašaja ili se ovaj postotak odnosi samo na pogođenu divljač?
Ako se se pogađa 100% i još k tome sve 100% pada u vatri e to je za svaku pohvalu.
skyangel:
Očito se ovi postovi svi na mene odnose. Daklem, ja sam već napisao da to nisu neke pozamašne brojke u svom prvom postu. Konkretno se radi o 20-ak svinja koje sam odstrelio u svom kratkom lovačkom vijeku i 100% su sve pale u vatri. Samo 2 su iz pogonskog lova ostalo sve čeka, i samo 2 su pogođene visoko iza plećke (te dvije su bile prve svinje kaj sam odstrelio pa me adrenalin prao i gađao sam školski jel tak i obje su pobrale zrna u intervalu od 1 minute). Ostalo sve je vrat i glava. Kad ta brojka bude 100, već sam napisao i prije da ću biti kompetentniji pričati o tome. Ali za sada držim 100%-an učinak pada u vatri na DS i trudit ću ga se i održati.
perop:
--- Citat: skyangel - 12. 02. 2009. 10:52:30 ---Očito se ovi postovi svi na mene odnose. Daklem, ja sam već napisao da to nisu neke pozamašne brojke u svom prvom postu. Konkretno se radi o 20-ak svinja koje sam odstrelio u svom kratkom lovačkom vijeku i 100% su sve pale u vatri. Samo 2 su iz pogonskog lova ostalo sve čeka, i samo 2 su pogođene visoko iza plećke (te dvije su bile prve svinje kaj sam odstrelio pa me adrenalin prao i gađao sam školski jel tak i obje su pobrale zrna u intervalu od 1 minute). Ostalo sve je vrat i glava. Kad ta brojka bude 100, već sam napisao i prije da ću biti kompetentniji pričati o tome. Ali za sada držim 100%-an učinak pada u vatri na DS i trudit ću ga se i održati.
--- Kraj citata ---
Ipak rezultati su Vam savršeni pa Vam na njima čestitam i želim da nastavite tim putem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju