Streljaštvo > Tehnika gađanja

Problem sa upucavanjem

<< < (3/9) > >>

MLINKA 007:
U Rusanu će ti to sigurno kvalitetno i profesionalno odradit uz garanciju z2

john deere:
cijevi na karabinima smo mijenjali i stari i ja. samo sto sam ja stavio od mg-42 ilitiga šarca, a on od m48. ako kazes da ti je prijatelju to lose ispalo, to treba vidit s onim tko mu je to radio. da vidis sliku od starvog karabina uopće ne bi mogao reci da je cijev mijenjana jer je onaj prijelaz na cijevi skinut i izgleda kao i svaka druga lovačka cijev. mislim da se cijene novih m48 cijevi krecu oko 500 kn, zavisi kod koga. koliko ce ti jos uzet majstor da ti to sve napravi ne znam, ali bi cijena trebala bit tu oko 1000-1500. i ja sam kupio polovni karabin i s njim se napromašivao, i mislio da je stvar u meni i svi su me zajebavali, a cijev je šarala ko luda, meta je izlgledala ko da si u nju pucao sačmom. u svakom slučaju mislim da se isplati investirat u novu cijev.

john deere:
evo ti pa pogledaj kako izgleda nakon tretmana. drzi šus nevjerojatno, ne ko moja ali...

http://www.lovac.info/lov/index.php?topic=16.30

dean:

--- Citat: john deere - 06. 03. 2008. 12:18:02 ---cijevi na karabinima smo mijenjali i stari i ja. samo sto sam ja stavio od mg-42 ilitiga šarca, a on od m48. ako kazes da ti je prijatelju to lose ispalo, to treba vidit s onim tko mu je to radio. da vidis sliku od starvog karabina uopće ne bi mogao reci da je cijev mijenjana jer je onaj prijelaz na cijevi skinut i izgleda kao i svaka druga lovačka cijev. mislim da se cijene novih m48 cijevi krecu oko 500 kn, zavisi kod koga. koliko ce ti jos uzet majstor da ti to sve napravi ne znam, ali bi cijena trebala bit tu oko 1000-1500. i ja sam kupio polovni karabin i s njim se napromašivao, i mislio da je stvar u meni i svi su me zajebavali, a cijev je šarala ko luda, meta je izlgledala ko da si u nju pucao sačmom. u svakom slučaju mislim da se isplati investirat u novu cijev.

--- Kraj citata ---
Pa kaj nisi prije lova puknuo iz škripca 5 metaka da si vidiš grupu puške, da znaš s čim imaš posla? Očito da ti je stara cijev bila ko dimnjak pa je zato rastepavala. Sad si sa novom cijevi novi čovjek, ha? Ko da si se preporodio, kaj ne? Dobra kod kolega!  d4

IŠiprak:

--- Citat: MLINKA 007 - 06. 03. 2008. 11:50:29 ---U Rusanu će ti to sigurno kvalitetno i profesionalno odradit uz garanciju z2

--- Kraj citata ---

Naravno da mogu, naime naslijedio sam jedan karabin i ima isti problem, kad nabavna bude gotova da ga prepišem, ide kod g. Domjankovića.
Sređival je karabin mom kumu, i napravil ga je prekrasno.
Ako se dobro sjećam na sajmu u Varaždinu sam pital za cijene i bilo je okvirno 1200 kn za mauzerovu cijev sa postavljanjem, vraćanjem nišana i bruniranjem, a bellerova prek 3000 kn.
Za Bellerovu cijev mi je sličnu cijenu rekao i g. Rusan

Nemojte me držat za riječ oko cijena ali mislim da su bile tak kak sam napisal.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju