Streljaštvo > Tehnika gađanja
Provjera puška-lovac prije nove lovne sezone
dean:
U lovištu, javiš se lovniku da ćeš pucat sa te čeke u toliko sati i da ćeš opalit toliko metaka. To je jedno moguće rješenje.
medo:
Nema sto policija raditi u lovistu.U lovistu lovci pucaju i gotovo.Nije ih ni briga.
SSG:
--- Citat: medo - 30. 04. 2008. 14:12:08 ---Nema sto policija raditi u lovistu.U lovistu lovci pucaju i gotovo.Nije ih ni briga.
--- Kraj citata ---
Nisi medo u pravu jer policija radi suzbijanja krivolova redovito nadzire moje lovište,a i susjedna i svaki ulazak u isto mora se prijaviti lovniku,vođi grupe a ak čovjek misli pucati ili upucavati pušku onda i policiji.Policija nam često dolazi nakon pucanja u provjeru da vidi tko je i na šta pucao.Nebi nikome preporučio da po lovištu puca bezveze a pogotovo ne sa čeka.Znaš i sam kakva je naša policija.
dean:
--- Citat: SSG - 30. 04. 2008. 14:21:53 ---
--- Citat: medo - 30. 04. 2008. 14:12:08 ---Nema sto policija raditi u lovistu.U lovistu lovci pucaju i gotovo.Nije ih ni briga.
--- Kraj citata ---
Nisi medo u pravu jer policija radi suzbijanja krivolova redovito nadzire moje lovište,a i susjedna i svaki ulazak u isto mora se prijaviti lovniku,vođi grupe a ak čovjek misli pucati ili upucavati pušku onda i policiji.Policija nam često dolazi nakon pucanja u provjeru da vidi tko je i na šta pucao.Nebi nikome preporučio da po lovištu puca bezveze a pogotovo ne sa čeka.Znaš i sam kakva je naša policija.
--- Kraj citata ---
Dobro a gdje ti predlažeš da čovjek onda puca ako nema uvjete?! Svi znamo da nam kronično fali streljana i MOŽDA se jednoga dana nekaj pokrene, ali kaj do tad? Jedino kaj si možemo priuštit su kontrolirani uvjeti, a stručno osoblje je luksuz, a trebalo bi biti pod normalno. Žalosno, ali nije daleko od istine!
SSG:
Prijaviti policiji,to je moja preporuka ali prije toga dogovor unutar društva da se nađe adekvatna lokacija.To je moj prijedlog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju