Streljaštvo > Tehnika gađanja

Pucanje u glavu/vrat

<< < (4/7) > >>

grga33:
prvo sam sumnjao u sebe, na pusku nisam, jer sam dan prije bio na upucavanju kod puskara  zagi

Nosler:

--- Citat: grga33 - 20. 08. 2014. 15:47:41 ---prvo sam sumnjao u sebe, na pusku nisam, jer sam dan prije bio na upucavanju kod puskara  zagi

--- Kraj citata ---
d4 Vec sam se pobojao da si "probavao" na vepru a ne na papiru... uf

deeejan:

--- Citat: Macak - 20. 08. 2014. 11:55:02 ---Sa time se nikad zamarao nisma! Ako mi nesto rogato izadje, pa bilo i na 10 metara, hitac bude uvjek skolski, 1-2 prsta iza plecke! Kod svinja, ravno u placku! Radje bacis koju kilu vise mesa, al znas da ce ostati na mjestu!

--- Kraj citata ---
tak je zagi

KOBI:
Poznajem covjeka koji uvijek puca u glavu a srnjake u vrat a ja mu uvijek govorim da ne radi to al ne vrijedi.Toliko se isprakso da je to nevjerovatno i nece da cuje o pucanju negdje drugo..Kazem primjer a znam da ima jos ljudi kojima je to normalno i nemaju ni tremu ni nist..
Nedavno u lovu na srnjaka u sumi,prilazi mi srnjak i stade na nekih 100 m taman iza stabla tako da mu vidim glavu i zadnji dio tj butove.Posmatram ga kroz super preciznu optiku i karabin,neometan ni od cega,medjutim ne smijem puknuti jer jedostavno necu da userem stvar mada bi ga i u butove dobio i smrtno ranio al nisam toga kova i gotovo..znam da bi velika vecina uradila drukcije I jedni bi pukli u glavu,drugi u zadnje butove a treci kad je bjezao u trku.
Po meni to nije potrebno jer znam da cu ga opet tu docekati(i jesam) a istina imao sam nekoliko pogodaka u vrat tj promasio sam plecku a divljac je znala odnijeti i takav pogodak.Mozda sam staromodan al meni je u glavi od prvog dana kad sam uzeo pusku u ruke ona meta sa najmanjim krugom na srcu i tu saljem zrno od 12-13 grama pa sta bog dadne.

sile:
ako ima rogove zrno ide u vratnu kralježnicu a ako nema rogove tada zrno putuje u čelo ili u uho ovisno kako je okrenuto... možda loša navika ili nešto drugo ali to je jače od mene...  naravno da je zbog toga bilo i katastrofalnih promašaja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju