Streljaštvo > Tehnika gađanja
Uljni hitac i početna temperatura cijevi. Uzrok flyera ?
sharp:
Naj se ljutiti kaligula sto te malo pocetnik zaje... ;D
Htio sam ti reći sljedeće: nešto ti nije ok sa strojem i mislim da bi to trebao provjeriti. Ne znam što konkretno,ali toliki + ne bi se smio događati na prvi šus. Znam da si ljubitelj precize i da te to izjeda. Eliminiraj dio po dio i moraš doći do rezultata.
Ja sam ti onaj ružni što je svojedobno imao TRG-S. Cjevčica mu bila "debela" isto kao i ova tvoja koju imaš sada. Pucao sam jednom zgodom na Vrapčaku i ako mi bilješke ne lažu bilo je 2 C. Na toj temperaturi upucao uredno stroj (300 m zero), poslije ga temeljito očistio i nauljio cijev. Sutradan izvukao ulje van i prvi šus u onaj muš što onako lijepo blinka ;D , a ja vesel kao pas! Da i ja sam zaljubljen u SAKO od toga dana, ali mi moj nije zadavao brige baš nikada. Žao mi samo što ga nisam zadržau u ormariću....ali to je druga priča.
SEJFO:
Ako imamo dvije iste puške i ako jedna u minuti ispali 20 metaka a druga samo tri postoji vjerovatnoća da je cijev koja je ispalila više metaka zagrijanija i ne preporučujem da se dira dok se ne ohladi!!!
(ovdje je bila zafrkancija pa sam je eto popravio da budem u temi) ;) ;) zagi
STARI AVDZIJA:
ovaj se post sejfin ubuđavio pa da ga osvježimo.Zašto pucati prvi metak "onako"radi ulja u cijevi.
Je li to ako se nema vremena posušit cijev šta li?
bravarica:
Šta je to, ali vi vidite svjetlo kroz cijev vaše puške. d7
antraga:
kada ne ide posao u javnoj kući ne mjenjaju se kreveti...
jednostavno promjeni pušku!!!
Dobrodosao na Forum LOVAC!
Prije nego nastavis sa daljnjim pisanjem predstavi se u rubriku namjenjenu za to. Usput, procitaj pisana pravila foruma. Schultz d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju