Streljaštvo > Tehnika gađanja
Uljni hitac i početna temperatura cijevi. Uzrok flyera ?
Traper.:
--- Citat: Lazar - 19. 04. 2015. 09:21:46 ---kod 15 cm bi ja reko da nesto nije u redu sa spojem metala i kundaka ili montaze ali nista neobicno evo i nijemcima nefunkcionise 180.000 heklera kod vojske kad se ugriju hao hao
--- Kraj citata ---
Lazare ako je to sto kazes, onda ce svaki metak ici gde mu je volje.Meta ce biti isarana a ovde je rec da samo prvi luta a ostali idu u malu grupicu.
leon:
--- Citat: mbiloglav - 18. 04. 2015. 22:01:13 ---Što bi mogao biti uzrok kad prvi metak odluta 15ak cm,iza toga ostali idu u centar,cijev očišcena,osusena,puca se s naslonom zagi
--- Kraj citata ---
Imam upucano na prvi metak (uljni strijel).
Kimboarap:
--- Citat: mbiloglav - 19. 04. 2015. 07:13:37 ---Nisam probao mehanikom,ponavljam greška je 15ak cm,to mi je nestvarno puno zagi
--- Kraj citata ---
Susjed koliko hitaca si puknuo kad si upucavao pusku?? Mslim da ti je to prije svega sta si pusku upucao na prevrucu cijev.
Pukni prvi hitac vidi koliko si vani korigiraj koncanicu i pokusaj sutra ponovno...( kad dobijes prvi di zelis onda ce ti prva dva tri biti uvijek tamo di hoces bez obrira na brzinu pucanja a poslje se grupa malo dize gore , tako je bar bilo kod mene) Najveci prob je to sta bi svi tili upucat pusku u 5 min( pa ajmo puknut sad najprije neka tri iz naftalina da ih ne bacimo , pa sad imamo 5 siljana vojnih, e kad smo priblizno dobili prema centru sad cemo jo 7-8 komada koje cemo pucat i onda sutra kad dodjemo provjerit kako smo super to upucali ono "banana") hao
Nosler:
Ostavi pusku ne ociscenu 15-tak dana i pukni opet metak pa nam javi jeli ima odstupanja.
Kimboarap:
--- Citat: Nosler - 19. 04. 2015. 12:56:45 ---Ostavi pusku ne ociscenu 15-tak dana i pukni opet metak pa nam javi jeli ima odstupanja.
--- Kraj citata ---
Ako ima Steyr ok ako ima zastavu nakon 15 dana nece ni proletit zrno od hrdje.. hao
Malo karikiram nadam se da ne nece neki shvatit doslovno zagi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju