Streljaštvo > Tehnika gađanja

Uljni hitac i početna temperatura cijevi. Uzrok flyera ?

<< < (18/32) > >>

Falkon:
Meni je Crvena Zastava imala isto takve flyere. Prvi metak cca10-15 cm gore, poslije grupa savršena tamo di je puška upucana. Nakon savjeta iskusnijih, utvrđeno da kundak na više mjesta dosta čvrsto naleže na cijev. Skinut kundak i pobrušeno tako da više nije bilo doticaja sa cijevi i flyeri nestali.

mbiloglav:
Dečki pokušat cu par savjeta odraditi pa jav8m rezultrezultat.puno hvala na savjetima zagi

spinnaker:
ja sa time nemam nikakvih problema, pušku ne čistim svaki put poslije pucanja,nego recimo jednom u mjesec dana,ali poslije čiščenja cijev obavezno pošpricam sprejem za odmaščivanje (sprej za kočnice). puška je upucana na hladno i nikakvi flajeri se ne događaju niti nakon trećeg brzog hitca. radi se o crvenoj zastavi 7x64

Kimboarap:

--- Citat: spinnaker - 19. 04. 2015. 20:49:36 ---ja sa time nemam nikakvih problema, pušku ne čistim svaki put poslije pucanja,nego recimo jednom u mjesec dana,ali poslije čiščenja cijev obavezno pošpricam sprejem za odmaščivanje (sprej za kočnice). puška je upucana na hladno i nikakvi flajeri se ne događaju niti nakon trećeg brzog hitca. radi se o crvenoj zastavi 7x64

--- Kraj citata ---

Nemas flayer zato sta si upucao pusku na hladno.. Pokusaj puknut 10-15 kom pa ces vidit da puska nosi vise i kad pusku upucas nakon 15 tak hitaca onda prvi put kad ces pucat na hladno zna poci na stranu..
 Nije mi jasno to s ciscenjem jednom na mjesec???? Dok sam bio klinac ja:))) nosio sam ocevu zastavu i nedaj boze puknut par hitaca na hladnom vremenu pa uci u toplu planinsku kucu a ne ocistit ju( pa ta puska je sutra izgledala kao dimnjak od kondenzacije i baruta).. Ps. Isti kalbar:)) 7x64

josip89:
prije će bit da nešto ne leži dobro oko kundaka i cijevi

meni se je to dogodilo na saueru 202 375
puca se iz stalka 1 metak odluta drugi idu dobro
prebacimo se na drugu daljinu ista stvar
i tako par puta
problem je bio u tome što saraf koji drži kundak nije bio stegnut već je imao lufta (problem je rješio kolega forumaš 50 AE)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju