Streljaštvo > Tehnika gađanja
Upucavanje karabina
File:
meni groma grupira skroz korektno za lovačke pojmove cca 3,4 cm i još koristim h-mantel a belot mi i nije najdraži pa njega ni ne pucam,a kum puca belot i njemu je super ali on je lovac starog kova on bi pogodio i sa kamenom
medo:
CZ 550 koju sam ja isprobao s gromom je radila grupe 3-4cm,a RWS Universal je grupirala 2-3cm.
S&B ne bih koristio vise pa da je grupa i 1mm ;D
dick:
m3, nisam niti ja mislio preporučivati Bellota za lov, nego čisto zato da čovjek pokuša reproducirati tvorničku probu i da ustanovi u čemu je problem (strijelac, optika ili puška+streljivo). Naime, sve tvorničke probe koje sam dosad vidio Česi su radili sa Sellier&Bellot SPCE streljivom. Vjerojatno podržavaju svog domaćeg proizvođača. Ako i ne piše na papiru koje je streljivo i zrno, pogodak od SPCE na papiru lako se prepoznaje jer rupa bude kao skalpelom oštro izrezana, dok ostali prave rupu s neravninama na rubu.
medo:
d4
Razumijem.
File:
Razumljivo je da česi pucaju bellot ali ako već imamo njihove puške,vozimo škode i trpimo ih cijelo ljeto s onim dekama,mesnim doručcima i minerlnim vodama nemoramo pucat i njihovu municiju koja nije kao škoda,ili CZ a niti kao čehinje! ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju