Streljaštvo > Tehnika gađanja
Upucavanje karabina
HS-2000:
Kakav je sistem nabavke te sprave i koliko košta, kolega Hercegovac?
HERCEGOVAC:
Neznam ti nista koliko kosta ovu spravu ima moj komsija on je donio iz njemacke i on je koristi za upucavanje sti sto ponovo isproba pusku na streljani i on je zadovoljan tako bar kaze pa sam konto da vidim misljenje i od ostali kolega a cijenu cu ti saznati mislim da je ima i u frankonia katalogu.
TOMISLAV KT:
Nisam siguran da se s time može upucati optika iz "nule". Taj aparat mi je više za provjeru upucanosti, znači kada je karabin upucan zapiše se koordinata koju križ pokazuje i tako se ima za buduće provjere.
zoki:
--- Citat: TOMISLAV KT - 16. 03. 2010. 20:59:29 ---Nisam siguran da se s time može upucati optika iz "nule". Taj aparat mi je više za provjeru upucanosti, znači kada je karabin upucan zapiše se koordinata koju križ pokazuje i tako se ima za buduće provjere.
--- Kraj citata ---
Ta naprava služi samo za približno upucavanje puške, kako bi se smanjio broj ispucanog streljiva. U novije vrijeme postoji i laserski umetak u obliku metka koji kroz cijev projicira crvenu točku na metu. Onda se končanica dovede na tu crvenu točku i to je približno točno, ali i kod jednog i kod drugog uređaja je svakako potrebno dodatno upucavanje sa stalka.
HERCEGOVAC:
--- Citat: HS-2000 - 16. 03. 2010. 20:47:03 ---Kakav je sistem nabavke te sprave i koliko košta, kolega Hercegovac?
--- Kraj citata ---
Oko 100eura kosta u njemackoj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju