Streljaštvo > Tehnika gađanja

Upucavanje karabina

<< < (9/108) > >>

SSG:
Medo,kolko košta takav stalakč d7

medo:
Pa krecu se od 550-700 Kn.Zapravo posto mi sve dolazi preporucenom postom u RH izadje 700 kn.Ima puno modela i znam da su neki izvisili kad su narucivali iz USA tako da je ovo bilo zgodnije kad sam ja donosio.
Modela ma puno i cijene variraju .Nedavno sam propustio jedan za 490kn. :(

Max011:
Dobro je imati stalak a ako se nema može poslužiti i običan sto uz malo podglavljivanja... :) parola snadji se ;)
Ono što nisam uočio a to je da niko do sad nije pomenuo kontrolnu metu na malom rastojanju od 30-50m za hvatanje ,,hica-šusa,,  koja je nužnost za upucavanje kombinacija. Predpostavljam onda da kolege to znaju a za mlade to pominjem da ako ne dobiju iz prve u metu na 100 metara ima leka i tome.  ;) ;) ;D

skyangel:
zapravo uopče nije bitno na kojoj udaljenosti upucavaš, bitno je da poznaješ balistiku svojeg metka. recimo ja upucavam na 100 u +3, no mogu vrlo jednostavno i na 50 u +1 tak da mi na 100 opet doče na +3...

Bodul:
Slažem se da je stalak za upucavanje "zakon".
Ja koristim stalak i za pucanje, samo ne stisnem pušku čvrsto več mi stalak služi kao siguran naslon.
Koristeči laser i ostale tehnike naprijed opisane puška se ne može upucati kako neki tvrde več se dobije grupa pogodaka koja je "tu negdje".
Svaka cijev "nosi" sama za sebe, a svaka municija i težina zrna je priča za sebe.
Dakle nema upucavanja bez ispaljenog metka i finog podešavanja.
Sada je nama najjeftiniji i najbliži laser u Kettneru - Austrija i košta 59 eura.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju