Streljaštvo > Tehnika gađanja

Upucavanje karabina

<< < (93/108) > >>

Marijo B.:
Sto se tice reklamiranja puska vise nije pod garancijom ali optika je
a montazu sam napravio sam naravno pod nagimom od 1mm na duzini od 140 mm
Tako da su prsteni simetricni I nema loma tubusa .
Sad je montaza jednodjelna s nagibom prema naprijed ajmo rec kopija mak ili innomount montaze i tu vise nema problema...... skini stavi nema promjene grupe sve radi kako treba
Samo bi volio znat zasto taj nagib  u cemu je problem nista drugo zagi

magwin:
bitno da si riješio i da dobro radi.  d4
znam da te muči šta je zapravo.može biti sve što su kolege navele ali ako je do tvorničke greške puške, ne vjerujem da su cijev uvrnuli "nakrivo".moje mišljenje je prije da nisu u istoj visini izfrezani kanali za nosače optike.
probaj izmjeriti visinu kanala u odnosu na os cijevi pa ćeš možda riješiti nedoumice.  ;)

Lazar:
to je sve normalno i rijesava se slajfanjem prste ova jer to nije puno , cudi me da optika na kraju poslije 30cm

Marijo B.:
Da palo mi je I to na pamet ali to je malo teze za izmjeriti
jucer sam na glavu puske naprijed I nazad stavio 2 podloske tokarene na istu debljinu na njih livel ili vaser vagu i izmjerio sublerom na pocetku cijevi i na kraju i razlika je 0.7 mm znaci os cijevi pada  za toliko....... i mislim evo ga to je uzrok rjesena zagonetka...... isto to napravim na benelli argo i identicno isto razlika 0.7 mm  u osi ali beneli radi ko singerica optika otprilike na sredinu "klikova"  sad si mislim ajde mozda je livel malo kriv pa otud tih 0.7mm. Po meni cijev je u osi sa kucistem i kanali takodjer....... zagi

Lazar:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju