Streljaštvo > Tehnika gađanja

Upucavanje karabina

<< < (17/108) > >>

dalm:
Ma to samo sa stalka ;)...pitao je Ry čemu služi...
Volim automatiku, ne mogu si pomoć:-) Dva gušta odjednom, ipucanje, i janjetina:-)

Stipe Šibenik:
 ;D ;D ;D ;D

Ry1:
Ma znam cemu sluzi nego ne znam zasto ti treba :D
Puska se moze upucati bez takvih pomagala..na koncu i treba da se upca bez njih.
Poseban problem su stalci bez "amortizera" na delu koji pridrzava kundak koji omogucuju "hod" puske pri trzaju.
Bez njih lako stradavaju "pillars" i (ostali delovi)tj. veza izmedju cevi i kundaka.
U ostalom, zdrav razum kaze" Ako ti treba stalak da upucas pusku to znaci da u lovu, bez stalka, nisi u stanju da postignes ono sto puska moze" ;)
Samim tim, kakva je korist od upucane puske na stalku ako strelac bez stalka rasipa grupu vise od jedne do jedne i pol minute?
pozdrav
Ry

SSG:
Ry, u pravu si šta se tiče pucanja iz stalka.Međutim. većina lovaca preferira stalak zbog štednje muicije pri upucavanju.Kod upucavanja iz ruke neiskusnom lovcu bi trebala cijela kutija i pitanje bi bilo dali bi uspio upucati pušku.A meci koštaju  :D

oliverl:
Mislim da taj stalak i nije predviđen da se iz njega puca već kada se napravi grupa da se učvrsti puška i poštela optika na tu grupu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju