Streljaštvo > Tehnika gađanja

upucavanje optike vs. vruca cav

<< < (4/6) > >>

mpeca:
 Ranije  su   uz  kupljen  karabin  davali  i  metu  sa  slikom  pogodaka ,  sada  kada  na  sajmu  pitam  koja  je  garantovana  preciznost  heklera  ,  browinga    a  i  cz  samo  me  pogledaju  belo  i  kazu  precizni  su. Nemora  da  cena  kod  lovackih  karabina  uvek  prati  i  kvalitet.Zastava  prodaje  ocevljene  mehanizme    bez  oznaka  i  remingtonu  i  drugim svetski  poznatim  firmama  za  smesne  pare  oni  stave  svoj  kundak  i  to  prodaju  mnogo  skuplje.Sto  se  grupe  tice  ona  bi  morala   sa  cz i  to  mehanickim  nisanom  biti  ispod  5  cm  na  100  m.sa  kvalitetnom  municijom.Vec  sam  pomenuo  da  sam  juce  na  strelistu  pucajuci  sa  naslona  sedeci  za  stolom[bez  stalka]imao  zavrsnu  grupu  od  tri  metka    u  1,5  cm   na  100 m  iz  nove  m  48     optika   zrakova  od  m 76  montaza  celicna  viverova  municija    takmicarska  za  ssj   ppu  . Pucao  sam  zadnja  tri  metka  sa  pauzom  izmedju     ispod  5  minuta.Ali  puska  je  bila  potpuno  nova  a  cev  temeljno  ociscena  i  osusena.

Lazar:
bas me interesuje kome zastava jos liferuje ,ovo sa remingtonom i ostalim davno bilo

evaeva:
Crno tržište Lazo, crno tržište, svi gledaju gdje će da uhvate koji dinar !!!!

mpeca:
 Ma  kakvo  crno   trziste,  amerima  se  prodaje  ocevljeni  mehanizam za  130  dolara i   to   sve  ekstra    kvaliteta.   oni  kontrolisu  sve.

Lazar:
Kome

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju