Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

automati ili rucni mjenjacč

<< < (5/11) > >>

kalnik:

--- Citat: nazime - 16. 07. 2009. 23:48:09 ---Kak misliš bolje kontrolirati raspored snage na terenu?

--- Kraj citata ---
Nekako mi se čini da mehaničkim mjenjačem i klasičnim kuplungom možemo bolje odrediti potrebnu snagu za prolaz prepreka, nego automatskim mjenjačem.

kmkole86:

--- Citat: kalnik - 17. 07. 2009. 18:24:59 ---
--- Citat: nazime - 16. 07. 2009. 23:48:09 ---Kak misliš bolje kontrolirati raspored snage na terenu?

--- Kraj citata ---
Nekako mi se čini da mehaničkim mjenjačem i klasičnim kuplungom možemo bolje odrediti potrebnu snagu za prolaz prepreka, nego automatskim mjenjačem.

--- Kraj citata ---

d4 sada kapiram reci svoga oca koji me je cudno gledao kada sam nekada pricao o automatiku,uz objasnjenje "ja volim da auto ide kako mu ja kazem". na okaljenim terencima ne vidim mesto elektronici a ni automatskom menjacu, ali ono nova vremena dolaze pa idu i novi trendovi. iskreno nemam taj osecaj kada vozim automatik jer ipak postoji nesto izmedju mene i terena sto ja ne kontrolisem, mada ovi novi su puni elektronike pa te imaju mod za blato za sneg pesak regulisanje obrtnog momenta za svaki mod i jos trista cuda, jos malo pa ce sami i da se voze. moj izbor uaz hunter po mogucstvu neki iz 70etetih, mislim da opravdava moje misljenje. pozz

kalnik:
Uzeo bi ja UAZ-a ,ali bi onda trebao još dodatni posao da bi zaradio za gorivo ili da kupim benzinsku pumpu pa točim koliko treba ;D

nazime:

--- Citat: kalnik - 17. 07. 2009. 18:24:59 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Pa na automatiku možeš sam odrediti brzinu koju ćeš koristiti. Imaš D(koristiš sve brzine), 3(koristiš 1. 2. 3.), 1-2(koristiš samo 1. ili na nekima i 2.).
Vrlo jednostavno.

magwin:
ma na žgance je zakon!
a ne da turira nepotrebno dok kreće ili ubrzava....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju