Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
automati ili rucni mjenjacč
josip89:
--- Citat: nazime - 04. 01. 2010. 23:36:21 ---
Malo sam vozio po tereenu novog džipa ima AT zračni ovjes blokade diferencijala ovo ono i dosta je dobar ali samo zato što ima tiptronic tj je automatik ali ima mogućnost ručnog šaltanja (+,-)
a kad se je vozio u automatiku kad mu god neka uzbrdica on ga prebaci u višu i izgubi snagu (može se njebu pojačat gas pa ostane u nižoj pa kad se dođe do vrha onda se prikoči),ja baš i ne vozim automatika ali mislim ko ga malo više vozi te sitne probleme lako riješi ,ali šta mi je smetalo kod automatika kad je malo bio u blatu ništa strašno ali auto malo prokliže on u višu brzinu prešalta pa vraća nazad.
Nekažem da AT nevalja ima i on prednosti ko što su to da se auto nemože ugasiti
uglavnom ovaj đip je bio jako dobar na terenu ali samo zato što je imao taj tiptronic
taj auto nije deran u šumi jer auto dosta dođe već smo ga vozili di nema grana ali svejedno mislim
da ovi noviji (i skuplji) koji imaju i dosta dobre preduvjete za teren da ih se tamo baš i neće viđat jer ko će takav auto uništavat(npr land cruiser V8 ,range rover,toureg , ima i nekih jeftinijih ali opće da se stekne neka slika) po šumama i gorama
tako da ja glasam za ručni
--- Kraj citata ---
Kad taj auto što si ga vozio ima blokade i razna čuda, čudi me da nema mogućnost vožnje samo u 1. ili 2.(a ima sigurno samo nisi koristio) jer moj iz 89g ima pa kad mi treba stavim u prvu i ne prebacuje kad proklizuje. A nisam baš primjetio ni da mi kad proklizuje, a u DRIVE je, prebacuje u višu brzinu jer je pametan pa kuži kaj se dešava.
2Antezg
Mislim da ga ne upališ na guranje.
[/quote]
pa nipiso sam da ima tiptronic
znači sam prepacuješ hoćeš čisti automatik ili da ručno mjenjaš pomoću + - brzine
Antezg:
Imao sam automatika-doduše starog, vjerujem da moderni mjenjači funkcioniraju puno bolje i po gradu je bio stvarno prva liga-ni brige ni pameti,ali na otvorenoj cesti i terenu mi je ručni puno draži
Deda M:
Dečki lovci eto mene oprt među vas mlađe-pisao sam za aut.mjenjač da se nesmije šlepati bez obzira na vrstu kvara a ne samo ako je u pitanju struja-akumulator.dok ovaj obični možeš odšlepati i traktorom ako si negdje u šumi zaglavil.JEL ako ti auto stane na cesti nazoveš šlep i stvar je riješena.A KAK da ti šlep dođe nekam u šumu.to je več malo teže.Kaj se tiče majstora danas je pravih majstora JAKO MALO-na vašu i moju žalost.Bitno je da ti uzmu što više i češče lovu iz žepa ili novčanika -kartice,jel uvijek nađu nešto još kaj bi ili je trebalo zamjeniti.ZATO ja mislim da se nove,novije aute-đipove i neisplati voziti pi šumama i gorama bar dok teren nije suh,jel onda nema ispita kaj stroj može i dokle može ILI imati tamo neku off road pilu-ladu nivu pa snjom udri kam hočeš.Nekada prije i nije bili makina automatika pa su se ljudi vozili ,živjeli ,lovili,a danas je izgleda nekima več teško i šaltati brzine -bar tak ispada.I na kraju da vam ja nekaj velimpo svom-pravi terenac ,ne gradski šminker ima skoro uvijek ručni šaltung Pozdrav od mene i dobra vam kob DEDA M.... z14
nazime:
Vjerojatno negdje i piše, ali ću ponoviti.
Automatika se možr šlepati ali mjenjač treba staviti u neutralni položaj, izbaciti iz brzine.
Štef:
--- Citat: nazime - 05. 01. 2010. 12:42:49 ---Vjerojatno negdje i piše, ali ću ponoviti.
Automatika se možr šlepati ali mjenjač treba staviti u neutralni položaj, izbaciti iz brzine.
--- Kraj citata ---
d4
svaki auto sa automatskim mjenjačem se može "šlepat" čak i kad je odspojen akumulator ili ako uopće nema struje.
teaa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju