Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

"Bullbar" - izvan Zakona

<< < (5/6) > >>

zoki:

--- Citat: Deda M - 19. 04. 2010. 17:05:25 ---možda si imao i malo više sreče -kako se kod nas priča oni koji nas puštaju rade prekršaj-ali u našim zakonima ima i tako puno rupa .kao i u siru-DEDA  M... zagi zagi zagi zagi zagi

--- Kraj citata ---
Ma j...š zakon dok ima ljudi!!! Ali stvarno prošel bez problema, niti me tko kaj pital. zagi zagi

evaeva:
Ovi na tehničkom moraju te pustiti ako ti je automobil tehnički ispravan mada imaš i bullbar sa prednje strane, policija je ta koja će te kazniti zbog bullbara na vozilu.

valdop:
moraju te pustiti ako si napravio atest (platio) sa svim nadograđenim dijelovima i ako ti je to napisano pod napomenom u prometnoj dozvoli

dio članka  276 ZSPC kaže
"Vozila na kojima se obavlja nadogradnja, pregradnja ili zamjena serijskog dijela ili uređaja neserijskim dijelom ili uređajem prije puštanja u promet, moraju biti podvrgnuta ispitivanju promijenjenih dijelova i uređaja i ostalih tehničkih značajki bitnih za sigurnost i ekološku podobnost vozila u prometu na cestama."

sve ostalo se može vidjeti na http://www.poslovniforum.hr/zakoni/zakon_o_sigurnosti_prometa_na_cestama.asp

evaeva:
Nikad nisam nešto plaćao tj. vršio atest, imam bullbar naprijed i pragove sa strane ali to je tvornički tako ugrađeno i ništa ne piše pod napomenom u knižici vozila niti prometnoj dozvoli. Još mi na tehničkom nisu ništa prigovarali osim tablice koja mi stoji iza bullbara a kada idem na tehnički moram je staviti na bullbar radi slikanja,kada je tehnički gotov tablicu vratim na staro mjesto jer da mi ostane na bullbaru vjerojatno bih je negdje izgubio po terenu.

željko:
ja mislim da ti to zavisi od stanice do stanice,kolega je išao u jednu stanicu i imao problema s običnim malim bullbarom naprijed....ja išao jučer u drugu,bullbar naprijed,otraga,pragovi su tvornički,maglenke naprijed,reflektorke gore na zadnjem bullbaru,uopće ništa nije pitao.........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju