Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
"Bullbar" - izvan Zakona
pepi2:
Jedan , za tvoj problem rjesenje bi moglo biti u jednom od ovih vozila http://forum.lovac.info/index.php?topic=222.0m
ta vozila idu po svim terenima ,a pasu i za cestu , jedino bi se za prijevoz gomile tereta koje smo vidjeli na ladi morao drukcije organizirati.
drugi veliki problem je njihova visoka cijena ččč
Deda M:
dali znate dali originalni bul bar -tvornički prolati ili ne -pozdrav DEDA M... zagi
Deda M:
UPRAVO JUČER PITAO I DOZNAO-nikakav bul bar zakonski N.E. prolazi i ne upisuje se u knjižicu,tak da znate skupa s menom.Kuka od 1999 samo e u r o ,znači na dkidanje što znači stari đipovi ako imaju upisanu kuku do 1999 prolazi stara koja se ne vadi.Može se samo upisati vitlo uz neke provjere koliko smije stršati van-mislim da sam čuo dobro 10 - 15 cm. ,više ne i točka,zakon je jasan provjerite na stranicama C.V.H.-e pa čete sve znati -pozdrav kolege i đipaši -DEDA M.. zagi
zoki:
Ja sam upravo neki dan bio na registraciji, pa vam mogu reči da me nitko nije ništa pitao za bullbar niti za njegov atest ili homologaciju. Normalno prošao kao i par godina do sada.
Deda M:
možda si imao i malo više sreče -kako se kod nas priča oni koji nas puštaju rade prekršaj-ali u našim zakonima ima i tako puno rupa .kao i u siru-DEDA M... zagi zagi zagi zagi zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju