Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Dacia Duster

<< < (10/12) > >>

neshko:
S obzirom da radim u Renaultovom servisu,neći ih previše hvaliti,ali mogu reći da kome odgovara cjena i dizajn neka kupi i ne brine ništa.Auti su odlični,kvarova nema,znači samo redoviti servisi i gas.Netko je rekao da ga živciraju kratke brzine,u principu je samo prva brzina kratka (radi lakšeg savladavanja prepreka,jer auto nema reduktor)na autima sa sva četri pogona,a na autima sa prednjim pogonom su duže brzine .
P.S. Renault u ovoj krizi pliva zahvaljujući Daciji.

pinty:
...malo pratim ponudu terenaca koji bi se koristili malo u gradu,malo u lovu, malo na otvorenim cestama,..., i sve to za prosječnog građanina RH i mislim da za cijenu od cca 20000 EUR za full opremu (dizel,4x4,navigacija) nema bolje ponude s time da se radi o novom automobilu pod garancijom, solidnom opremom i sa stvarnim laganim terenskim mogućnostima (vidi youtube).

...sve ostalo je druga prića npr. ix35 lijep auto ali nije terenac,...nissan qashkai 4x4 je isto podvozje ali cijena vozila x2.

...a land rover ili toyota land cruser je ipak puno puno iznad mogučnosti prosječnog građanina

... mislim da je Duster best buy

LP

leon:
Za ne baš teške terene neki lovci koriste Fiat Sedici (benzin 1600 ili dizel 1900).

Dadx:
za imalo ozbiljniji teren auto mora imati reduktor i blokadu središnjeg diferencijala.

početni u ponudi novih je suzuki jimny, mislim da je početna cjena tako opremljenog 18.000 eura, ja ju nisam provjeraval, već sam negdje pročital.

alenvw:

--- Citat: Dadx - 17. 09. 2014. 14:16:48 ---za imalo ozbiljniji teren auto mora imati reduktor i blokadu središnjeg diferencijala.

za imalo ozbiljniji teren najbitnije su gume i da vidiš kuda ide auto bez reduktora i središnjeg difa  pic
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju