Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Dacia Duster
Dadx:
veni, vidi, vici
isprobano i nije se pokazao kao dobar, gume su bile malatesa kobra, lada, suzukići prepiće taj teren, dok je duster imal velikih problema
Max011:
Ako sam dobro zapamtio cinjenice 1/3 proizvodnje Dacije nose dva modela Daster I Sandero stepvej kpjeg sad budze kao bazni model za gradski terenac /krosover/ 4x4 ocekuje se vrlo brzo u ponudi. Gotovo neverovarno izgledaju cifre proizvedenih jedinica ovih modela u fabrikama Rumunije,Rusije, Brazila I jos par zemalja :shok:
mbiloglav:
Jel ima netko da se družio ovim prouzvodom duze vrijeme pa da nam podijeli utiske i iskustva zagi
grom:
Ako nisi prevelikih zahtjeva, auto je ok. Vidio sam jednu iz Njemačke, znači za njihovo tržište. I Nijemac vozio...auto na izgled odličan i unutra puno bolji i kvalitetniji nego što sam viđao ranije. Sad je li do opreme ili izrade, nisam siguran. Ali je bila za DE tržište i skroz ok. Nisu kvarljivi, iako meni djeluje previše mrljavo i limeno. Par ih je u mjestu od ljudi koje znam i pitao sam, svi redom prezadovoljni. Ali ne gaze po pravom terenu, eventualno makadam do maslina i tako.
Neno:
Pepi je napisao da je duster kao Xtrail nissan?
E pa ni blizu!
Xtrail je kao renault koleos i ta platforma ima najmanji dizlo 2,0 kod dustera 1,5 dci a 2,0 nema u ponudio a o 1,5 dci bih mogao nadugo i široko pisati...
Duster je neka svoja platforma, sprijeda ala clio zada nekakav tanašni ovjesić koji opet nije ni nissan ni renault ...
Finalni proizvod je jeftin i to se vidi na svim segmentima , u eksploataciji se nisu pokazali loše, ako od auta ne očekujete puno ispuniti će vaša očekivanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju