Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Fiat kampanjola 1107JD
Brno:
Poštovani Lovci, da li neko ima iskustva sa ovim terencem Fiat Campagnola 1107 JD.
Bio je u operativnoj upotrebi bivše JNA, i sada ga ima dosta rashodovanih na prodaju.
Ja sam pronašao jedan polovan cena je pristupačna pa me interesuje podrobnije da li neko ima iskustva.
ante kula:
POTDRAV KOLEGA! U LOVISTU U KOJEM JA OVIM DS IMAMO I JEDNU KAMPANJOLU,I MOGU TI RECI DA JE SUPER TERENAC..IDE BEZ PROBLEMA KUD HOCES,,A KOLIKO SE KRECU CIJENE KOD TEBEč
DRAGANST:
Ja se ne bi slozio sa prethodnim postom.Ta vozila su dosta losa.Pa ona ima hiljadu kardana.Imali smo puno iskustva sa tim vozilima u lovu.Nema sasiju,torzione osovine i jos puno mana.TRosi previse za ono sto pruza na terenu,ar55 je 100 puta bolja od nje.
shaga:
--- Citat: DRAGANST - 23. 01. 2008. 00:03:44 ---Ja se ne bi slozio sa prethodnim postom.Ta vozila su dosta losa.Pa ona ima hiljadu kardana.Imali smo puno iskustva sa tim vozilima u lovu.Nema sasiju,torzione osovine i jos puno mana.TRosi previse za ono sto pruza na terenu,ar55 je 100 puta bolja od nje.
--- Kraj citata ---
Dobro tu smo da svako da svoje misljenje............
Igrom slucaja bio sam vozac u vojci i znam dosta o svim vozilima koje je koristilila JNA a poslije VJ..............
Znaci da budemo nacisto najbolji terenac koga sam ja vozio je Steyr-Daimler-Puch ili lakse PUH.
Pinc mi je ostao u lijepoj uspomeni,kao i jedna FIATKA o kojoj i prica moj prethodnik.
Ja licno imam dobro iskustvo sa njom,sigurno je da kuda prodje Aerka ce proci i Fiatka,onda sto se tice potrosnje ne znam sta covijek prica (jedino ako nije ugradjivo neki drugi motor), a i ako nista ljepsa od AERKE barem 100 puta.
skyangel:
Pa zar nije campagnola AR55ččč Mi imamo 3 komada, 2 benzinca i jednog dizela. Sa šperom su. Gore imamo traktorske gume i nemamo brige po terenu. U nekim slučajevima gdje moj defič teško izlazi na kraj, kampanjola s tim gumama proče, jer je dosta visoka, a diferencijal joj ne smeta ko meni.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju