Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Fiat kampanjola 1107JD

<< < (2/3) > >>

shaga:
AR55 jeste kampanjola!3ACTABA (ciricom) ili ti zastava kragujevac.
Naravno sa nekom modifikacijama (mislim da se moze malo podici,stavljanjem traktorskih guma ....)je prava stvar za ona mjesta gdje ne zelis da ides sa svojim (boljim)kolima,a cisto  sumljam da tvoj Defender nece proci bar pet puta tezi teren nego kampanjola d4
Ali jos jednom kazem da bi prije uzeo FIATKU nego KAMPANJOLU!!!

skyangel:
iznenadio bi se koliko su kampanjole odlične za teren. Samo održavanje treba biti jako pažljivo. Križevi su im bolna točka nakon vožnje po rupčagama na terenu, treba ih redovito pregledavati i maziti je dijelova je jako jako malo u zadnjih 2-3 godine

DRAGANST:
1101 tj ar55 mi nazivamo kampanjola,a 1107 kao na slici fiatke.Ja sam to pisao iz prostog razloga sto su ar55 puno starije a verovatno su i dosta vise vozene od fiatki koje su ja mislim pocele da se proizvode tek kad su ar55 prestale.A ar55 su u puno boljem stanju od fiatki manje se kvare nekako su cvrsce.AR55 ima sper z.diferencijala sto mnogo znaci.Sad ko je lepsi meni nije bitno bitno da ide lepo.

PinzHunter:
Odgovori prethodnih forumasa su isparavni.
Kao i shaga bio sam i sam vozac u vojsci (JNA) pa sam imao prilike da je isprobam. Nazalost moja iskustva nisu pozitivna.Sto moze da zavisi i od modela.
Ako je u dobrom stanju i ako nije skupa(do 500€), onda da, ali u suprotnom nebih je preporucio.

Ali svako ima svoje.

Dobra kob

Pinzhunter

Brno:
Ja sam našao 1107 sa dizel motorom 1700ccm peugeot, za 1200 evra, neregistrovana ispravna, može se sigurno spustiti cena za 100 evriča.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju