Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Fiat kampanjola 1107JD
PinzHunter:
Ta varijanta sa pezo motorom nije losa.Mislim tesko je napamet dati bilo koji savjet.Napravi probnu voznju,pregledaj ulje.Najbolje je da povedes kakvog mehanicara sa sobom.Sve zavisi od opsteg stanja auta.Obavezno vidi kardane i mjenjac.
Sto se tice krova tj. cerade, tu moze biti zimi jako neugodno kad kisa pada i kad je hladno.
Ako mislis da neces morati puno investirati i ako se nebojis sitnih popravaka onda je o.k. Ja sam dosad samo imao iskustva sa rashodovanim terencima, pa mislim da znam kakav je to posao i obaveza. Ali to je za mene neki vid hobija pa ide nekako.
Pozdrav
PinzHunter
PinzHunter:
@ Brno,
i jesi kupio kampanjolu? Sta ima novog?
Pozdrav
PinzHunter
Brno:
Nisam, mnogi me odgovaraju od kampanjole, sada za vikend idem na jedan vojni otpad imaju kaže dobre kampanjole pa reko da vidim na šta liče, ali je cena 1.500 evra, baš me interesuje ša je to.
Moj dobar kolega iz susednog lovišta ima pinca sa original motorom , vazdušar i ugradio mu je komplikovano plinski uređaj (pošto je vazdušar problem sa zagrevanjem plinskog uređaja), jako je zadovoljan sa njim, mada ga je platio 4.000 evra ali je sređen.
PinzHunter:
Kao sto rekoh, ima auta dosta pa ipak izaberi sta tebi pase.
Kako ti se cini-svidja Uaz?
Sto se tice pinca i plina, to sam i ja razmisljao, ali ipak mi je to previse posla i pomalo nesigurno.
Mozda se jednog dana odlucim na mercedesov dizel motor.
To da je pinc kostao 4000€ je za takvo vozilo sasvim normalno.Odrzavanje je jako skupo, ali voznja na terenu izlijeci sve rane pa i novcane. ;)
Dobra kob
PinzHunter
DRAGANST:
Ovde se ne radi o tome koliko kosta.Za 500eura nema ni dobra bicikla,a kamo li vozilo koje treba da na terenu preveze ljude bez problema.Problem je sta kad u sred lova po kisi snegu blatu stane,ko da popravi,kako slepati vozilo.To govorim iz iskustva znam kako je sa tim fiatkama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju