Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Kia sportag
tomislav16:
--- Citat: skyangel - 09. 08. 2007. 09:57:44 ---
--- Citat: SUMO - 07. 08. 2007. 15:12:39 ---ha ha ha - to tako ide :)
Doduse ni limarija Land Rovera se ne moze porediti - sa bilo kojom.... :)
--- Kraj citata ---
istina, ne može. no ne dao bog da skršiš nešto, pozdravi se s novčanikom hehehe ;D
--- Kraj citata ---
z2 zato kupi mod mene Kia sportag na br 098 92 52 348 pa češ imati i terenca i osobni auto
Borat:
KIA Sportage je SUV (sport utility vehicle) a ne terenac.
Terenci su Land Cruiser, Mercedes G. Land Rover Defender, Nissan Patroll, Steyr Puch, UAZ, itd....
skyangel:
Borat said it all... ;D
hunter:
ja sam imao kiu sportage prvo su joj otisli prednji lock hubovi sto ukljucuje prednju vucu svaki dodje oko $350, zatim sam mjenjao kablove i svijecice jedva sam naso posto je moja bila sa 2 bregaste osovine, kablovi su kostali $150, a na kraju mi je otiso i zadnji diferencijal koji nisam ni pokusao da trazim, motor je toliko pistao da mi se gadila, instument tabla je izgubila osvijetljenje mana kod vecine kia, limarija jako tanka i pri malom naslonu se poznaje udubljenje, mislim da je lada niva daleko bolja i daleko jeftinija
inace sliku moje kije sam ostavio nekoliko postova nazad
SPYDER:
Ja sam sa mojim galloperom zadovoljan, jedino što mi je več 2 puta odlazio križ kardana, prvi put na 120000km, drugi na 184000km, ali auto ide u blato i po terenu tako da nije za iznenadit a košta mitsubishijev 240kn kod nas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju