Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Kia sportag
Expresica:
Mislim da su kod Kie i Hyundaia uglavnom isti dijelovi!
Znam da je Hyundai Terracan totalni srot sto se tice getribe i diferencijala.
Neno:
Stari sportage (novi još nisam provao) je jedan od naj nestabilnijih auta na asfaltu koji sam ja vozio, a ni na terenu nije bog zna šta.
Opči dojam nakon 1000 i nešto kilometara je da RAV s kojim je u klasi ne da vrijedi duplo, nego sedmorostruko.
jgm:
--- Citat: skyangel - 14. 08. 2007. 15:27:07 ---Borat said it all... ;D KIA Sportage je SUV (sport utility vehicle) a ne terenac.
Terenci su Land Cruiser, Mercedes G. Land Rover Defender, Nissan Patroll, Steyr Puch, UAZ, itd....
--- Kraj citata ---
Nova Kia jeste SUV, pošto nema reduktora, ali starije ga imaju. Nema pa šperu. Predpostavljam, da gore pomenuti to imaju. Pa i cena im je dvo(tro)struko viša.
Ja imam Kiu sportage 3 godine i u tom vremenu je prošla več svašta, i to bez većih kvarova, s tim da svakog dana koristim 4×4, reduktor pa bar jednom nedeljno.
Polako već razmišljem o zameni, bez reduktora uopšte ne dolazi u obzir, a ni gore pomenuti nikako. Previše su glomazni, a naravno avto u šumi treba i okrenuti :shok:
PinzHunter:
--- Citat: jgm - 21. 05. 2008. 20:01:32 ---
--- Citat: skyangel - 14. 08. 2007. 15:27:07 ---Borat said it all... ;D KIA Sportage je SUV (sport utility vehicle) a ne terenac.
Terenci su Land Cruiser, Mercedes G. Land Rover Defender, Nissan Patroll, Steyr Puch, UAZ, itd....
--- Kraj citata ---
Nova Kia jeste SUV, pošto nema reduktora, ali starije ga imaju. Nema pa šperu. Predpostavljam, da gore pomenuti to imaju. Pa i cena im je dvo(tro)struko viša.
Ja imam Kiu sportage 3 godine i u tom vremenu je prošla več svašta, i to bez većih kvarova, s tim da svakog dana koristim 4×4, reduktor pa bar jednom nedeljno.
Polako već razmišljem o zameni, bez reduktora uopšte ne dolazi u obzir, a ni gore pomenuti nikako. Previše su glomazni, a naravno avto u šumi treba i okrenuti :shok:
--- Kraj citata ---
Dobar si, moj se u sumi okrece sam,ako mu smeta stablo, onda samo gas gas i opet gas.. ;)
Baki:
Kia je auto samo se kaze koliko para toliko i muzike,nije losa za vozati po nekom dobrom seoskom putu.
Pinz je dobar mada mu je mana sto puno trosi i sto je prevtrljiv.
J a sam sebi skoro uzeo isuzu tropera 2.6 benzin cetvrtak motor i mogu vam reci da se penje uz masnu banderu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju